Zapraszamy na trzynasty odcinek serwisu branży HoReCa.
0:00 – Zapowiedź informacji – Rafał Krzycki
0:42 – Rozporządzenie dotyczące obostrzeń od 1 grudnia
1:31 – Przepisy RODO nie uprawniają do żądania informacji o zaszczepieniu
2:24 – Czy Pyszne.pl blokuje zamówienia do wybranych lokali?
3:11 – Oświadczenie Pyszne.pl
3:42 – Krzysztof Kaliciński, Blackboard Consulting – Jak wprowadzać podwyżki cen w gastronomii?
7:19 – Stanowisko IGGP w sprawie wprowadzonych obostrzeń dla gastronomii
8:08 – Obawy przedsiębiorców dotyczące płynności finansowej
8:50 – Ewa Słodczyk, Centuria Hotel&Natural SPA – Juromania czyli współpraca województw ponad podziałami
12:46 – VHM Hotel Management z kolejnym obiektem, przejmuje Holiday Inn w Dąbrowie Górniczej
13:05 – In Between Hotel Lublin zmienia się w Focus Premium Lublin Conference & SPA
13:55 – Krzysztof Kołacz – informacje ze świata turystyki
14:56 – Pasibus wraca z ofertą śniadaniową
15:25 – Sfinks Polska przedstawia wyniki finansowe za III kwartały 2021 roku
16:21 – Rafał Pasenik, HR System – Motywacja pracowników w okresie świątecznym
18:06 – Focus Hotels publikuje wyniki za III kwartały 2021 roku
18:52 – Pałac Hatzfeldów we Wrocławiu sprzedany. Będzie w nim hotel
19:43 – Karol Weber, Inspektor Hotelowy, Enjoyyourstay.pl – Zarządzanie jakością przez pozytywną komunikację w zespole
21:07 – Podsumowanie i zakończenie – Rafał Krzycki