#15 Serwis informacyjny Horeca TV – 2022/01/20

0
1436

Zapraszamy na piętnasty odcinek serwisu branży HoReCa. Jest to ostatni tegoroczny program, na kolejne zapraszamy w styczniu 2022 roku.

0:00 – Zapowiedź informacji – Rafał Krzycki
00:37 – Kłopoty polskiego hotelarza z Zanzibaru – Wojciech Żabiński, Pili Pili
02:29 – Wytyczne dla organizatorów ferii zimowych – Główny Inspektorat Sanitarny
03:25 – Jak zmieniają się ceny w hotelach w skali roku? – Krzysztof Głąbiński, Szkoleniahoteli.pl, Howsmyrate.com
04:50 – Co zabija gastronomię?
06:20 – Czy będzie weryfikacja szczepień pracowników? – Izba Gospodarcza Gastronomii Polskiej
06:58 – Food Town w Fabryce Norblina, Michael Motz
10:21 – Rozlicz PFR 2.0!
11:04 – Rafał Rosiejak dyrektorem generalnym grupy ZR Hotele
11:44 – Czy wynosy i dowozy są dla każdej restauracji?
12:47 – Forum Branży Eventowej – relacja. Stowarzyszenie Branży Eventowej – Elfy 2022. Agnieszka Huszczyńska, Dagmara Chmielewska
15:08 – Loenardo Boutique Kraków Old Town powstanie w Krakowie
15:45 – Wyndham Wrocław Old Town przyjmie pierwszych gości w lutym
16:20 – Hotel Warszauer w Krakowie w grudniu 2021 przyjął pierwszych gości
16:58 – Jak pozyskiwać środki finansowe na szkolenia pracowników gastronomii? – Rafał Pasenik, HR System
17:54 – #HotelBezFiltra – nowa inicjatywa hoteli Grupy Arche
18:48 – Polskie Hotele Niezależne zastąpiły nazwę Harmony Polish Hotels
19:37 – Podsumowanie i zakończenie – Rafał Krzycki

Więcej informacji na www.horecabc.pl

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.