Właścicielka Tel Aviv Urban Food odpowiada na oskarżenia dotyczące jej sieci restauracji. Gdzie pojadą Polacy na majówkę i ile wydadzą na noclegi? Jak kształtują się ceny hoteli na długi weekend? Co zaplanowano na Hotelowy Tydzień Ziemi? Kto wygrał Olimpiadę Wiedzy Hotelarskiej? Jakie są główne grzechy restauratorów? Jak obsługiwać dzieci w restauracjach? Ostatnia szansa na zakup biletów na Hotel Meeting w Gdańsku!
00:36 Malka Kafka, właścicielka Tel Aviv Urban Food odpowiada na oskarżenia dotyczące jej sieci restauracji.
02:03 Gdzie pojadą Polacy na majówkę i ile wydadzą na noclegi?
02:40 Ceny hoteli na długi weekend – Kris Glabinski, HowsMyRate
07:03 X Hotel Meeting Gdańsk i Hotelowe Party już za dwa tygodnie (http://hotele.bsdpoland.pl/) – Magda Dabrowska, Tomasz Pieniążek, Ewa Słodczyk, Jacek Piasecki, Maciej Rogowski, Krzysztof Kaliciński, Andrzej Przeniosło, Aleksandra Nowak, Weronika Frymarska, Ania Urbańska, Joanna Dąbrowa, Joanna Pender, Kamila Wodczynska, Anika Westwood, Rafał Pasenik, Rafał Krzycki
08:27 Hotelowy Tydzień Ziemi – Agata Delmaczynska (Green Officer), Karol Weber (Enjoy your stay, Inspektor Hotelowy)
09:41 Grzechy restauratorów – raport Urząd Ochrony Konkurencji I Konsumentów
11:01 Jak obsługiwać dzieci w restauracji – Rafał Pasenik, H&R System szkolenia kelnerskie i menedżerskie
12:57 Słodycze w kształcie męskich i żeńskich narządów płciowych – Cukiernia Dickery
13:48 Olimpiada Wiedzy Hotelarskiej – Justyna Piechnik (Zespół Szkół – Małopolska Szkoła Gościnności), Urszula Chudzyńska (Wyższa Szkoła Gospodarki w Bydgoszczy)
14:43 Warunki układu w ramach restrukturyzacji Sfinks Polska, właściciela Sphinx Restauracje, Chłopskie Jadło, Piwiarnia
15:27 Rafał Szmytke nowym prezesem Polska Organizacja Turystyczna
15:57 Tomasz Kolecki prezydentem Stowarzyszenie Sommelierów Polskich
16:31 Joanna Jędrzejewska sekretarzem Rady Przemysłu Spotkań i Wydarzeń (TUgether)
17:22 Jacek Filipczyk nowym szefem kuchni hotelu Hilton Garden Inn Krakow Airport
17:58 Paweł Kałuski szefem kuchni Sofitel Warsaw Victoria
18:48 Tomasz Natonek nowym szefem kuchni Centuria Hotel&Natural SPA
19:19 Jean Wendling na stanowisku Vice President of Operations Management – Eastern Europe w Accor Group
19:49 Zakończenie programu – Rafał Krzycki