#8 Serwis informacyjny Horeca TV – 2021/09/30

0
1141

W najnowszym odcinki: obostrzenia w październiku, odszkodowania za stan wyjątkowy, 40 mln straty Polskiego Holdingu Hotelowego, 400 restauratorów w pozwie zbiorowym, roszczeniowi goście, Polak na liście najlepszych szefów kuchni świata, Andrea Camastra otwiera nową restaurację, Lagardère Travel Retail przejmuje Costa Coffee w Polsce i na Łotwie, analiza cen w hotelach Polskiego Holdingu Hotelowego oraz wiele innych wiadomości, w tym nowe inwestycje i zmiany personalne.

0:00 – Zapowiedź informacji – Rafał Krzycki
0:51 – Obostrzenia w październiku (Ministerstwo Zdrowia)
1:36 – Obostrzenia cd. – Ilona Kuźniecow, Associate w Kancelarii DGTL Kibil Piecuch i Wspolnicy
2:02 – Odszkodowania za wprowadzenie stanu wyjątkowego – Adw. Michał Kibil Partner Kancelarii DGTL Kibil Piecuch i Wspólnicy
2:35 – 40 mln straty Polskiego Holdingu Hotelowego
2:50 – 400 restauratorów w pozwie zbiorowym – Izba Gospodarcza Gastronomii Polskiej oraz Kancelaria Dubois i Wspólnicy
3:36 – Czy hotelarze mają nową niszę do zagospodarowania? – Marlena Kosiura, Inwestycjewkurortach.pl
5:25 – Wyniki finansowe za pierwszą połowę 2021 roku Sfinks Polska
6:02 – Lagardère Travel Retail przejmuje Costa Coffee w Polsce i na Łotwie
6:32 – Skąd się biorą roszczeniowi goście i jak sobie z nimi radzić? – Ewa Słodczyk, Centuria Hotel&Natural Spa
7:55 – Elżbieta Nitsze nowym prezesem Grupy Belvedere (Restauracja Belvedere, Belvedere Catering by Design oraz Mój Prywatny Kucharz). Nowym dyrektorem Airport Hotel Okęcie został Jacek Piasecki
8:33 – Radosław Suwała nowym dyrektorem regionalnym IGHP w Wielkopolsce (Hotel Vivaldi, Hotel Vivaldi Karpacz)
8:49 – Informacje ze świata turystyki i obowiązujące obostrzenia – Krzysztof Kołacz, CONQUEROR – TRAVEL CLUB SZERKUS / SITE.PL
9:42 – Piotr Domański nowym szefem kuchni Holiday Inn Gdańsk – City Centre
10:00 – Przemysław Klima, szef kuchni Bottiglieria 1881, na liście The Best Chef Awards 2021
10:21 – Analiza cen hoteli Polskiego Holdingu Hotelowego – Krzysztof Głąbiński, Szkoleniahoteli.pl / Howsmyrate.com
12:36 – Czy powstanie druga Energylandia?
13:02 – Pierwszy w Polsce butikowy hotel Aiden by Best Western powstanie w Łodzi
13:17 – Ryba psuje się od głowy, czyli złe nawyki menedżerów gastronomii i nie tylko – Krzysztof Kaliciński, konsultant branży HoReCa, coach, wykładowca
16:14 – Hotel Arche we Wrocławiu otwarty
16:34 – Ruszył Hotel Ibis Style Kraków Centrum
16:57 – Motywacja personelu – Rafał Pasenik, H&R System
18:15 – Andrea Camastra otwiera nową restaurację
18:45 – Podsumowanie i zakończenie – Rafał Krzycki

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.