Zdrowa Krowa przyciąga coraz więcej miłośników zdrowego odżywiania

1
1762
Lokale pod szyldem „Zdrowa Krowa” to miejsca z pasją, wpisujące się w kulturę slow food, gdzie posiłki przygotowywane są według domowych receptur, z wykorzystaniem najwyższej jakości składników. To sprawia, że chętnie stołują się tam osoby dbające o sylwetkę – dietetycy, kulturyści czy sportowcy.

Zdrowa Krowa serwuje domowego wypieku bułki, najwyższej jakości mięso i świeże warzywa od lokalnego dostawcy. Każdy szczegół decyduje o smaku, dlatego w restauracjach tej sieci kompleksowo dba się o jakość. Każdego dnia lokalni dostawcy dostarczają świeże warzywa i owoce, a każdej nocy w pobliskiej piekarni wypiekane są bułki domowego wypieku, nie zawierające konserwantów czy ulepszaczy. Codziennie rano przywożona jest też do wszystkich lokali najlepszej jakości wołowina wykorzystywana do burgerów i steków, która pochodzi z polskiej hodowli krów z pewnego źródła. Za każdym razem mięso wołowe jest własnoręcznie formowane oraz doprawiane solą i pieprzem przez kucharzy, którzy nie używają tzw. gotowców. Codziennie przygotowują oni także od 5 do 10 litrów majonezu, na bazie którego powstaje autorski sos aioli. Wyjątkiem jest ketchup znanej międzynarodowej marki, który jest wyrobem najwyższej jakości, a co za tym idzie nieodłącznym elementem wielu burgerów serwowanych w restauracjach pod tym szyldem.

Zdrowa Krowa wyróżnia się czymś jeszcze na tle innych lokali gastronomicznych – to obecnie czołowa restauracja z burgerami, która jest uwielbiana przez osoby dbające o sylwetkę, dietetyków i kulturystów. Z tej potrzeby powstały opcje burgerów w 100% oparte o dietę paleo. Goście mogą spróbować burgerów przygotowanych z pieczarek portobello, lub awokado zamiast bułek – w pełni z nieprzetworzonych produktów, w pełni bez glutenu i nabiału, doskonałych jako posiłki przedtreningowe i potreningowe. Sieć przykłada dużą wagę do współpracy z osobami ze środowiska sportu, stąd powiązanie Zdrowej Krowy z aktywnością fizyczną i zdrowym trybem życia jest tak silne.

Franczyzodawca Zdrowej Krowy bardzo starannie dobiera również partnerów. Budżet na inwestycję jest ważny, ale pasja i zaangażowanie to główne czynniki sukcesu w tym biznesie. Decydując się na otwarcie własnego lokalu tej marki franczyzobiorca otrzymuje pełną opiekę i wsparcie na każdym etapie inwestycji, a także w czasie funkcjonowania restauracji.

1 KOMENTARZ

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.