Nowa dyrektor ma również nowego zastępcę, a został nim Michał Forysiak, który poprzednio pracował przez ponad 6 lat w łódzkim obiekcie marki DoubleTree by Hilton jako Director of Rooms and Revenue Management. Zmiana nastąpiła też na stanowisku Dyrektora Gastronomii. Objął je dotychczasowy manager bankietów Krzysztof Kalinowski, zastępując Jacka Florczuka, który z kolei został General Managerem w Hampton by Hilton Gdańsk Oliwa.
Marzena Celej z hotelarstwem związana jest od przeszło 15 lat. Karierę zawodową rozpoczynała w sieci Dorint. Po ośmiu latach przeszła do Platinum Palace we Wrocławiu, gdzie wystarczyło jej zaledwie pół roku, aby objąć posadę Dyrektor Generalnej. Kolejnym przystankiem był Zamek Kliczków, z którego we wrześniu 2016 roku przeniosła się DoubleTree by Hilton w Warszawie, gdzie pracuje do dziś.
Michał Forysiak karierę w hotelarstwie rozpoczął natomiast w 2001 roku we wrocławskim hotelu Dorint. Następnie przez ponad 8 lat terminował w Sofitel Wroclaw Old Town na stanowiskach kolejno: Reservation Managera, Front Office Managera i Rooms Division Managera. Od 2013 roku pracował w DoubleTree by Hilton Hotel Łódź, gdzie odpowiadał za cały pion pobytowy oraz zarządzanie przychodami.