Gastrolekcje – zarządzanie talentami (Horeca Radio)

1
1216
Dziś prezentujemy audycję z cyklu „Gastrolekcje”, podczas której Rafał Pasenik, opowie o zarządzaniu talentami w branży HoReCa. Jak rekrutować, doceniać i motywować pracowników. Zapraszamy do wysłuchania!


Rafał Pasenik od 20 lat związany jest z sektorem HoReCa. właściciel firmy H&R System. W tym czasie zdobył szerokie doświadczenie na polu zarządzania personelem, szkolenia pracowników, kontrolingu i rozliczania usług gastronomicznych. Od października współprowadzi w Horeca Radio cykl audycji pt. „Gastrolekcje”, w których porusza obszerny wątek rekrutacji pracowników.


Partnerzy audycji:

      

1 KOMENTARZ

  1. Hejka!
    Wlasnie przesłuchalem pierwszy odcinek i zabrakło mi rozwinięcia tematu zarobków. Pracuję w branży gastronominczej od 4 lat, w mieście który ma 180.000 mieszkancow. Pracuję jako główny barman w jednym z popularniejszych pubów. I z tego co udało mi się zauważyć, u mnie w miescie najwiekszym problemem jest skąpstwo wlascicieli. I to jest głowny powod rezygnacji pracowników. Jak zatrudniać pracowników, gdzie stawka zaczyna się od 9zł/h?? Mozna trafic na perelki, lecz kazdy chce móc za cos życ. Słyszac ” na początek 9zł, pozniej stawka wzrasta” 99% aplikujących nawet nie chce dalej rozmawiac. Stawka jest najwiekszym problem ..

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.