Make Me Food – o konceptach restauracyjnych opowiada Tadeusz Müller (Horeca Radio)

0
1316
Przypominamy audycję, której Gościem Horeca Radio był Tadeusz Müller z Make Me Food, dla którego priorytetem jest tworzenie nowoczesnej gastronomii opartej o produkty „clean label”. Zapraszamy do wysłuchania audycji!



Tadeusz Müller ukończył warszawskie SWPS na kierunku psychologii klinicznej. W 2005 roku stworzył Tapas Bar Casa To Tu, a po zakończonych studiach zaczął prowadzić kolejne biznesy gastronomiczne. Jest związany z kilkoma bardzo popularnymi restauracjami: Aioli, Orzo czy Banjaluka. Tadeusz Müller opracowywał też kilka projektów dotyczących żywności sprzedawanych na stacjach benzynowych. Jest także odpowiedzialny za food concept pierwszego bistro Costa Coffee na warszawskim lotnisku Chopina.

Partnerzy audycji:

   

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.