Marka Pasibus otworzyła właśnie swój 20. lokal i tym razem zaprasza wszystkich Pasibrzuchów do Opola! Od 21 czerwca goście odwiedzający Solaris Center mogą spróbować legendarnych burgerów tworzonych na podstawie autorskich receptur. To drugi Pasibus stworzony we współpracy ze spółką Helios.
Wszystkie burgery Pasibusa są robione w 100% z wołowiny – mięso jest mielone i doprawiane ręcznie, a jego wyrazisty smak to jeden ze znaków rozpoznawczych marki.
Goście odwiedzający nowy lokal Pasibusa w Solaris Center będą mogli docenić pomysłowe połączenia smakowe, spróbują m.in. kultowych burgerów: klasycznego Włoskiego Pastucha z dodatkiem rukoli, parmezanu i grillowanego boczku, Bebka Juniora z autorskim sosem BBQ, ostrego Gonzalesa z nachosami czy Awokadusa z domowym guacamole. W menu burgerowni można znaleźć także Pasi sałatki, zestawy dla dzieci (Pasi Kids), dodatki (m.in. frytki i kulki serowe) oraz napoje (m.in. Pasi Lemoniada) i alkohole (m.in. własną markę piwa). Co miesiąc w karcie pojawia się także zupełnie nowa propozycja – Burger Miesiąca, któremu nazwę nadają fani marki.
Lokale Pasibusa są obecne m.in. we Wrocławiu, w Warszawie, Łodzi, Gdańsku, Katowicach i Poznaniu. Najnowsza restauracja w Opolu to drugi lokal stworzony wraz z Heliosem, operatorem największej sieci kin w Polsce. W ramach tej współpracy planowane jest otwarcie ok. 40 lokali Pasibus.
Więcej informacji o Pasibusie można znaleźć na Pasibus.pl oraz na profilu marki na Facebooku.