Konferencja Gastro Meeting zbliża się wielkimi krokami. 5 listopada w Airport Hotel Okęcie spotkają się restauratorzy z całej Polski, którzy będą wymieniać się wiedzą, doświadczeniem i zdobywać kontakty biznesowe. Warto zapoznać się z programem. Przygotowaliśmy 8 prezentacji, 3 panele dyskusyjne i 8 warsztatów!
Wśród prelegentów zobaczyć będzie można zobaczyć między innymi: Pawla Aksamita, współwłaściciela firmy STAVA w prezentacji pt. „Fakty i mity na temat dowozów posiłków”. O tym „Jak zadowalać ciągle zmieniające się potrzeby gości” powie w swoim wystąpieniu Anna Dębska redaktor naczelna GdzieZjesc.info. Kamil Hegemajer właściciel Mleczarni Jerozolimskiej, w trakcie swojej prezentacji opowie o zwiększaniu potencjału opłacalności sprzedaży posiłków w oparciu o pracę z systemami wspomagania zarządzania gastronomią Orgastro, a optymalizacją kosztów zajmie się Piotr Mydłowski. Krzysztof Kot, założyciel HAPPY RESTAURANT Analitics & Solutions z perspektywy trenera i coacha opowie jakich profesjonalnych technik szkoleniowych właściciel i manager lokalu mogą używać, aby zwiększać skuteczność swoich zespołów sprzedażowych. Marketingiem w gastronomii zajmie się Konrad Kobiela, współwłaściciel agencji Pepiniera, zaś o automatyzacji procesów związanych z obsługa klienta w gastronomii opowie Maciej Wesoły, Prezes Zarządu EMENAGO. Na zakończenie tematem, wzbudzającym ostatnio wiele kontrowersji czyli zakazem wstępu do restauracji dla dzieci poniżej 6 roku życia, od strony prawnej zajmie się Mikołaj Ostrowski, adwokat, partner zarządzający OWIW Legal.
Dodatkowo zapraszamy na 3 panele dyskusyjne. Pierwszy pt. „Restauracje premium też mają swoje problemy”. Panel poprowadzi Rafał Skórski – wydawca i redaktor naczelny magazynu „Gourmet”, a panelistami będą: Krzysztof Janiszewski, współwłaściciel jednej z najlepszych w Polsce restauracji SENSES, Nestor Grojewski, szef kuchni restauracji Cinema Paradiso. Drugi panel będzie dotyczył tematu projektu technologicznego w gastronomii. Ostatni panel poprowadzi Jarek Walczyk, właściciel i szef kuchni Pink Lobster, prezes fundacji Klub Szefów Kuchni. Wraz z panelistami poruszą temat komunikacji w restauracji.
Równolegle do części merytorycznej w osobnych salach będą odbywały się warsztaty.
- Warsztat 1 – Jak nie otwierać restauracji? – Jarek Walczyk
- Warsztat 2 – Relacje i sprzedaż z wykorzystaniem digital marketingu – Bartosz Paczyński
- Warsztat 3 – Poznaj „marzenia” Twojego pracownika – innowacja w zarządzaniu zasobami ludzkimi – Anna Iwanicka – Nowak
- Warsztat 4 – Temat w przygotowaniu – zachęcamy do śledzenia STRONY
- Warsztat 5 – Temat w przygotowaniu – zachęcamy do śledzenia STRONY
- Warsztat 6 – Kapitanoza czy kumpelstwo? Jakie cechy powinien mieć dobry właściciel restauracji? – Anna Dębska
- Warsztat 7 – Manager gastronomii w roli trenera i coacha sprzedaży – Krzysztof Kot
- Warsztat 8 – Fotografia kulinarna – idealne zdjęcie smartfonem – Jakub Wilczek
Przygotowaliśmy pulę bezpłatnych biletów grupowych. Wystarczy zgłosić swojego reprezentanta, czyli osobę odpowiedzialną za proces zakupowy do formuły Business Speed Dating. Te ekspresowe spotkania na linii kupiec-dostawca, cieszą się u nas niezwykle dużą popularnością, gdyż umożliwiają osobom odpowiedzialnym za zakupy, szybko zapoznać się z konkurencyjnymi ofertami dostawców. Po zgłoszeniu takiej osoby na konferencję i warsztaty bezpłatnie może zapisać się aż 5 osób!
UWAGA PULA BILETÓW JEST OGRANICZONA! ZAREJESTRUJ SIĘ JUŻ DZIŚ!
Dodatkowo można zgłosić swój udział do konkursu „The Best Innovation” dedykowanego producentom oraz dystrybutorom produktów i usług w sektorze HoReCa!
Zgłoś się do konkursu „The Best Innovation” i przekonaj, dlaczego to właśnie Twoje rozwiązanie jest innowacyjne i wyjątkowe. Na zwycięzcę czeka atrakcyjny pakiet sponsorski, w skład którego wchodzi m.in. bezpłatne stoisko oraz udział w spotkaniach z kupcami podczas konferencji biznesowej Gastro Meeting 2019!
Formularz zgłoszeniowy do konkursu „The Best Innovation”
Konferencja Gastro Meeting przygotowana jest w taki sposób, by maksymalnie wykorzystać czas – nie tracąc przy tym na wartości merytorycznej spotkania. Warto obejrzeć fotorelację z V edycji:
V EDYCJA GASTRO MEETING – fotorelacja