Szkolenie „Kelner Mistrzem Sprzedaży” skierowane jest do osób, które chcą rozpoznawać i wyprzedać potrzeby swoich Gości, zwiększając ich satysfakcję z odwiedzin lokalu oraz swoje zarobki. Organizatorzy skupią się na oczekiwaniach Gości i zdradzą opracowane algorytmy sprzedażowe. Zapisz się na ten kurs i dowiedz się, jak powinna wyglądać skuteczna sprzedaż w gastronomii!
Polecanie i sugestywna sprzedaż, food pairing, rozpoznawanie potrzeb gości – to i wiele innych zagadnień poruszonych zostanie na szkoleniu 26 listopada w Zielonej Górze. Szkolenie organizuje H & R System.
W programie szkolenia m. in. o tym zostać doradcą kulinarnym dla swoich Gości. Czym jest sprzedaż i jaka jest rola komunikacji w procesie sprzedaży. Prowadzący szkolenie Rafał Pasenik przedstawi techniki zwiększające sprzedaż, nauczy jak wyprzedzać potrzeby gości, i pomoże poprawić warsztat kelnerski.
TU ZNAJDZIESZ SZCZEGÓŁOWE INFORMACJE
Rafał Pasenik jest właścicielem firmy H&R System. Od ponad 20 lat pracuje w branży HoReCa – zna jej problemy, potrzeby i możliwości. Pomaga Klientom osiągać sukces w aktywnej sprzedaży, podnoszeniu jakości oferowanych usług oraz w budowaniu stałych, zmotywowanych i zaangażowanych w swoją pracę zespołów. Zawsze gra o sukces Klientów, ponieważ jest wierny przekonaniu, że najważniejsi są Goście, ponieważ dzięki nim wszyscy mamy pracę i najdroższe w restauracji jest puste krzesło. Współprowadzi w Horeca Radio cykl audycji pt. „Gastrolekcje”, w których porusza obszerny wątek rekrutacji pracowników w branży HoReCa.
Obraz Peggy und Marco Lachmann-Anke z Pixabay