Krzysztof Nosek kończy współpracę z MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel

0
1943

W  lutym Krzysztof Nosek zakończy swoją współpracę z hotelem MCC Mazurkas oraz Mazurkas Catering 360. W spółce pełnił funkcję Dyrektora Gastronomii przez ostatnie dwa lata. Teraz Krzysztof czeka na nowe wyzwania. A my życzymy powodzenia i samych sukcesów!

Krzysztof Nosek jest związany z branżą hotelowo-gastronomiczną od ponad 13 lat. Posiada doświadczenie na wszystkich szczeblach gastronomicznej kariery – zaczynał jako kelner, a dzięki nieustannej nauce i ciężkiej pracy doceniano go również jako kierownika zmiany, kierownika gastronomii oraz dyrektora działu gastronomii.

Swoje umiejętności zawodowe doskonalił zarówno w hotelach sieciowych (Best Western Premier w Katowicach, Golden Tulip w Krakowie oraz pierwszy w Europie środkowo-wschodniej dual brand sieci Hilton – Double Tree oraz Hampton) jak i w obiektach niezależnych w Polsce i za granicą (m.in. Dion Palace Hotel w Grecji, Zamek Kliczków & Folwark Książęcy, Pałac Bonerowski i Marine Hotel).

Bardzo dobrze odnajdywał się w obiektach już działających, jak i takich, które pomagał tworzyć od początku. Przez ostatnie dwa lata pełnił funkcję Dyrektora gastronomii w MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel jak również w Mazurkas catering 360.

W swojej karierze zawodowej odpowiadał m.in. za wyniki finansowe i zarządzanie personelem managerskim podległych mu restauracji i obiektów, brał aktywny udział w ustalaniu i realizacji strategii ich rozwoju, tworzył nowe produkty sprzedażowe oraz podejmował kluczowe decyzje w sprawach operacyjnych i strategicznych.

Krzysztof regularnie poszerza swoją wiedzę, uczęszczając m.in. na studia Executive MBA. Oprócz tego, często bierze udział w licznych kursach i warsztatach. W ostatnim czasie były to prowadzone przez akredytowane instytucje szkolenia: Zarządzanie płynnością i kapitałem obrotowym, Analiza opłacalności i ryzyka projektów inwestycyjnych, Zarządzanie wynikiem hotelu.

Prywatnie Krzysztof jest miłośnikiem dobrej kuchni i golfa. Zgodnie ze swoim ulubionym powiedzeniem „the sky is never the limit” regularnie stawia sobie nowe cele i wyzwania. W chwili obecnej osiąga nowe poziomy zaawansowania w bachacie, choć zawsze uważał, że nie ma talentu do tańca.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.