Przedstawiamy tematykę kolejnego warsztatu w trakcie trwania wiosennej edycji konferencji Gastro Meeting. Ile można zarobić na wprowadzeniu wege menu do restauracji? Jak zaoszczędzić na wegańskich daniach? Czy kuchnia wege jest naprawdę czasochłonna i droga? Na te i wiele innych waszych pytań odpowie Katarzyna Gubała, diet coach, autorka książek o kuchni roślinnej, która współpracuje w temacie wege z największymi osobowościami branży HoReCa. Zapraszamy już 10 marca do warszawskiego Airport Hotel Okęcie! Uwaga liczba miejsc ograniczona.
Wspólnie z Katarzyną spróbujemy zrozumieć fleksitarian, wegetarian i wegan. Zastanowimy się dlaczego nawet kiedy decydują się na wege opcję to zamawiają potem schabowego i czy naprawdę wege karta jest restauracji do czegoś potrzebna. Masz coraz więcej klientów wege w restauracji i zastanawiasz się co z tym faktem zrobić? Ten warsztat jest właśnie dla ciebie!
To 90 minutowe spotkanie będzie wyjątkowe. Jako uczestnik dowiesz się:
– jak zarobić na kliencie wege,
– jak zaoszczędzić serwując roślinną kartę,
– jakie dania wege da się stworzyć w piecu konwekcyjnym,
– kto w branży HoReCa wybrał wege opcję i ile na tym zarobił.
„Wege menu vs. food cost” – to nie będzie mowa-trawa, ani lanie wody. Tylko twarde fakty, dane, liczby i konkretne case study. Zacznij zarabiać na zielonym!
Na każdego uczestnika czekają materiały szkoleniowe oraz najnowsza książka Katarzyny Gubały „Kuchnia wegańska dla profesjonalistów z Rational”.
ZAPOZNAJ SIĘ Z PEŁNYM PROGRAMEM KONFERENCJI!
Katarzyna Gubała
Redaktor naczelna luksusowego magazynu „Ekostyle”. W roślinnej kuchni specjalizuje się od lat. Współpracuje z najlepszymi kucharzami, dietetykami i osobowościami świata kulinarnego. Prowadzi firmę VEGLAB szkolącą obsługę lokali gastronomicznych pod kątem kuchni wege. Doradza szefom kuchni, jak układać roślinne menu. Jest autoryzowanym audytorem marki V-label — szwajcarskiego znaku jakości dla wegańskich i wegetariańskich lokali. Jako diet coach pomaga tworzyć roślinne przepisy m.in. na Thermomix. Autorka bestsellerowych książek, m.in. Wege w kwadrans. 125 szybkich przepisów kuchni roślinnej (Septem, 2018) oraz Warzywa górą! Od korzeni po liście (Burda Media Polska, 2017). Zakręcona na punkcie zdrowego jedzenia, ekologii, medytacji i uważności. Prowadzi bloga www.katarzynagubala.pl.
NIE CZEKAJ! ZGARNIJ DARMOWE BILETY! ZAREJESTRUJ SIĘ JUŻ DZIŚ!