Zapraszamy do obejrzenia drugiego odcinka z cyklu spotkań z udziałem Rafała Pasenika z H&R System oraz Rafała Krzyckiego z Horeca Business Club, w trakcie których rozmawiają o pomysłach na zwiększenie sprzedaży jedzenia na wynos w restauracjach. Codziennie będziemy publikować kolejne odcinki. Zachęcamy do wzięcia udziału w pełnych warsztatach. Szczegóły w artykule.
Zapraszamy do wzięcia udziału w szkoleniu pt. „Algorytm skutecznej sprzedaży na wynos. Jak zwiększyć sprzedaż jedzenia i innych produktów restauracji”. To 5 godzinne warsztaty w formie on-line. Start szkolenia 30 listopada 2020.
Dzięki szkoleniu:
- Poznasz sposoby jak optymalizować kanały sprzedaży i dzięki temu zwiększać przychody
- Pozyskasz nowe pomysły promocji swojej oferty
- Nauczysz się stosować skuteczne algorytmy sprzedażowe
- Poznasz narzędzia związane z zasadami bezpieczeństwa Twoim i Twoich Gości podczas dowozów i wynosów
- Rozwiniesz swoje umiejętności związane z reklamacjami i trudnymi sytuacjami