Akcja wspierająca restauracje i firmy cateringowe

0
1372

Transgourmet i Selgros Cash & Carry od ponad roku realizuje wszechstronne działania mające na celu pomoc branży gastronomicznej. Jednym z nich jest kontynuacja wsparcia marketingowego dla przedsiębiorców z branży horeca poprzez udostępnienie im przestrzeni handlowej w halach sieci oraz akcja promocyjna w gazetce Selgros.

W dniach 25-28 marca po raz kolejny w halach Selgros w całej Polsce, w strefie za kasami pojawią się specjalne stoiska wypełnione kulinarnymi przysmakami z lokalnych restauracji, w których klienci sieci będą mogli również zamówić catering na zbliżające się święta wielkanocne. Oferta kolejnych, blisko 100 lokali świadczących usługi na dowóz została zaprezentowana w specjalnej ulotce dołączonej do gazetki promocyjnej Selgros. Warto podkreślić, że znalazły się w niej także kody rabatowe na diety pudełkowe, firm cateringowych które codziennie zaopatrują się w Transgourmet Foodservice. Zasięg akcji jest bardzo duży – ulotka trafiła do ponad 600 000 klientów sieci.

Pierwsza edycja wydarzenia promująca restauratorów w halach sieci miała miejsce w grudniu ubiegłego roku. Akcja ta spotkała się z pozytywnym odbiorem zarówno wśród odwiedzających hale, jaki i wśród restauratorów, którzy mogli dotrzeć do jeszcze szerszego grona odbiorców, dlatego firma postanowiła kontynuować ją w 2021 r.

Transgourmet i Selgros wspierają swoich klientów m.in. oferując atrakcyjne warunki zakupów i elastyczne podejście do bieżących potrzeb restauratorów. Organizowane są także bezpłatne szkolenia on-line, we współpracy z ekspertami z Akademii Leona Koźmińskiego. Podczas szkoleń restauratorzy mogą dowiedzieć się m.in. jak komunikować się z klientami, gdy lokal jest zamknięty, czy jak w skuteczny sposób realizować zamówienia na wynos. Wszystkie materiały dostępne są na kanale YouTube Instytutu Kulinarnego Transgourmet.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.