Sieć burgerowni Pasibus wprowadza na wiosnę limitowaną ofertę Pulled Beef, dostępną we wszystkich swoich lokalach w Polsce aż do 6 czerwca. Propozycja obejmuje burgery, włapy oraz frytki z szarpaną wołowiną, inspirowane amerykańskim stylem grillowania.
W menu Pulled Beef klientów Pasibusa czeka wybór pomiędzy:
Burgerem Pulled Beef z różnymi opcjami kotleta (wołowina, ser, kurczak lub kotlet wege), czerwoną kapustą, serem cheddar, sosem majo-BBQ, szarpaną wołowiną i sosem demi glace. Burger dostępny jest w dwóch rozmiarach – pojedynczym (w cenie 34,99 zł) oraz podwójnym (w cenie 42,99 zł).
Burgerem Pulled Beef na Ostro z dodatkiem papryczek jalapeno, także w dwóch rozmiarach – pojedynczej (w cenie 36,99 zł) i podwójnej (w cenie 44,99 zł), który zostanie wprowadzony do menu 28 kwietnia.
Włapem Pulled Beef, czyli wrapem z szarpaną wołowiną, sosem demi glace, czerwoną kapustą, serem cheddar i sosem majo-BBQ (w cenie 21,99 zł).
Frytkami Pulled Beef z szarpaną wołowiną, czerwoną kapustą, sosem demi glace i sosem majo-BBQ (w cenie 16,99 zł).
Klienci mogą skorzystać z możliwości zamówienia potraw z oferty Pulled Beef na miejscu, we wszystkich lokalach sieci Pasibus w Polsce, lub z dostawy do domu, zamawiając online.
Oferta Pulled Beef jest dostępna przez ograniczony czas, aż do 6 czerwca. Pasibus zachęca do odwiedzenia swoich lokali i wypróbowania nowego menu inspirowanego amerykańskim stylem grillowania.