Ambitne plany rozwojowe sieci SteakHouse Evil

0
1625
Właściciele sieci restauracji SteakHouse Evil chcą rozszerzyć swoją działalność o system franczyzowy i otworzyć premierowe lokale za granicą.

Już niedługo przedsiębiorcy zainteresowani otwarciem restauracji pod szyldem SteakHouse Evil będą mieli możliwość wykupienia licencji i prowadzenia własnego lokalu w systemie franczyzowym. Nowe punkty będą musiały działać zgodnie z narzuconymi zasadami.

Wraz ze stale rozwijającym się trendem na steki, właściciele SteakHouse Evil planują poszerzenie swojej działalności również poza granicami kraju – chcą otworzyć kolejne punkty i serwować najlepszej jakości mięso spełniające wszystkie restrykcyjne wymagania.

Obecnie restauracje tej sieci działają w Poznaniu, Warszawie i Szczecinie. Na rynku firma funkcjonuje już jednak od pięciu lat. Specjalizuje się w przyrządzaniu steków z mięsa długo sezonowanego, sprowadzanego od najlepszych dostawców.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.