Andrzej Weiss został mianowany Cluster Managerem restauracji Thai Thai. Jego doświadczenie w branży gastronomicznej obejmuje wiele lat pracy w hotelach i restauracjach.
Weiss rozpoczął swoją karierę w branży jako bar supervisor w Sheraton Hotels & Resorts. Następnie pracował jako menadżer restauracji w Hotelu Bayjonn i jako bar manager w Hilton Hotels & Resorts. Cztery lata spędził w hotelu Villa Antonina Sopot. W ciągu kolejnych lat pracował jako menadżer restauracji w Oriental Thai Kitchen, a także w Alchemii Wina. W 2016 roku został F&B financial controllerem w Sheraton Hotels & Resorts. W późniejszym czasie pracował jako general manager w m15 Restaurant, F&B director w Hotelu Haffner, a także jako partner i konsultant w Service Excellence. Ostatni rok spędził w spółce Food Hall Poland gdzie pełnił rolę konsultanta F&B.
Thai Thai to restauracja specjalizująca się w kuchni tajskiej, która oferuje autentyczne dania z aromatycznymi przyprawami i składnikami prosto z Tajlandii. Obecnie firma ma cztery lokale restauracyjne w Polsce, m.in. w Gdańsku, Sopocie, Warszawie i Poznaniu.