Andrzej Weiss cluster managerem restauracji Thai Thai

0
1008
Fot.: LinkedIn: Andrzej Weiss

Andrzej Weiss został mianowany Cluster Managerem restauracji Thai Thai. Jego doświadczenie w branży gastronomicznej obejmuje wiele lat pracy w hotelach i restauracjach.

Weiss rozpoczął swoją karierę w branży jako bar supervisor w Sheraton Hotels & Resorts. Następnie pracował jako menadżer restauracji w Hotelu Bayjonn i jako bar manager w Hilton Hotels & Resorts. Cztery lata spędził w hotelu Villa Antonina Sopot. W ciągu kolejnych lat pracował jako menadżer restauracji w Oriental Thai Kitchen, a także w Alchemii Wina. W 2016 roku został F&B financial controllerem w Sheraton Hotels & Resorts. W późniejszym czasie pracował jako general manager w m15 Restaurant, F&B director w Hotelu Haffner, a także jako partner i konsultant w Service Excellence. Ostatni rok spędził w spółce Food Hall Poland gdzie pełnił rolę konsultanta F&B.

Thai Thai to restauracja specjalizująca się w kuchni tajskiej, która oferuje autentyczne dania z aromatycznymi przyprawami i składnikami prosto z Tajlandii. Obecnie firma ma cztery lokale restauracyjne w Polsce, m.in. w Gdańsku, Sopocie, Warszawie i Poznaniu.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.