Najnowszy punkt Berlin Döner Kebap pojawił się w Centrum Handlowym Riviera. Restauracja oferująca kebab ze stuprocentową wołowiną oraz mięsem z kurczaka bez GMO i antybiotyków zajmie powierzchnię 89 m2. W odnowionej strefie food court na pierwszym piętrze będzie sąsiadowała z innymi punktami dużych sieci gastronomicznych, m.in. Subway, Burger King, McDonald’s, czy Salad Story.
„Jesteśmy niezwykle dumni z faktu, że posiadamy już czterdzieści lokalizacji na terenie Polski. Staramy rozwijać się dynamicznie i zrównoważenie. To trudne, jednak wydaje się, że znaleźliśmy na to odpowiedni sposób” – powiedział manager marki Bartosz Balcerzak, cytowany przez „Portal Spożywczy”
Na początku marca Berlin Döner Kebap otworzył z kolei swój lokal w podkrakowskim centrum handlowym Futura Park. Restauracje tej sieci obecne są także w innych strategicznych lokalizacjach na terenie całego kraju, m.in. w Łodzi (Manufaktura), Poznaniu (Stary Browar), Warszawie (Wola Park) oraz Szczecinie (Galeria Kaskada). Utworzona przed dwudziestoma laty marka zamierza do końca roku rozszerzyć swoje portfolio do imponującej liczby 50 punktów.