Da Grasso prezentuje dyniowe innowacje w menu

0
737
Fot.: Materiały prasowe DaGrasso

Sieć restauracji Da Grasso, znana z szerokiej oferty dań włoskich, wprowadza do swojego menu sezonowe propozycje z dynią, które będą dostępne dla klientów od 2 października do 3 stycznia 2024 r. Dynia, uważana za jedno z najbardziej charakterystycznych warzyw jesieni, stała się głównym składnikiem nowych dań, które mają na celu zaoferować klientom świeże i sezonowe smaki.

Pizza z dynią: Klasyczne danie, które kojarzy się z kuchnią włoską, teraz dostępne jest w wersji z dynią. Klienci mogą wybierać spośród trzech rozmiarów pizzy: 24, 32 i 42 cm.

Burger Carbassa: Oprócz tradycyjnych propozycji burgerów, Da Grasso wprowadza burgera Carbassa z dynią, który stanowi interesującą alternatywę dla tradycyjnych mięsnych burgerów.

Sałata Carbassa: Dla tych, którzy szukają lekkiego posiłku, Da Grasso oferuje sałatę Carbassa. Składniki takie jak pomidorki koktajlowe, dynia konserwowa, mieszanka sałat, filet kurczaka, czerwona cebula i prażone ziarna stworzą ciekawą kombinację smaków. Sałata podawana jest z sosem pikantno-musztardowym oraz pieczywem czosnkowym.

Napoje z dynią: Da Grasso poszerza również swoją ofertę napojów, wprowadzając Pumpkin Spice Latte, Pumpkin Spice Earl Grey i Pumpkin Spice Teamoniada.

Piwo grzane: Dla miłośników ciepłych napojów alkoholowych, Da Grasso wprowadza piwo grzane, dostępne zarówno w wersji tradycyjnej, jak i bezalkoholowej.

Wprowadzenie nowych dań z dynią wiąże się z wycofaniem poprzednich propozycji sezonowych.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.