Da Grasso prezentuje dyniowe innowacje w menu

0
708
Fot.: Materiały prasowe DaGrasso

Sieć restauracji Da Grasso, znana z szerokiej oferty dań włoskich, wprowadza do swojego menu sezonowe propozycje z dynią, które będą dostępne dla klientów od 2 października do 3 stycznia 2024 r. Dynia, uważana za jedno z najbardziej charakterystycznych warzyw jesieni, stała się głównym składnikiem nowych dań, które mają na celu zaoferować klientom świeże i sezonowe smaki.

Pizza z dynią: Klasyczne danie, które kojarzy się z kuchnią włoską, teraz dostępne jest w wersji z dynią. Klienci mogą wybierać spośród trzech rozmiarów pizzy: 24, 32 i 42 cm.

Burger Carbassa: Oprócz tradycyjnych propozycji burgerów, Da Grasso wprowadza burgera Carbassa z dynią, który stanowi interesującą alternatywę dla tradycyjnych mięsnych burgerów.

Sałata Carbassa: Dla tych, którzy szukają lekkiego posiłku, Da Grasso oferuje sałatę Carbassa. Składniki takie jak pomidorki koktajlowe, dynia konserwowa, mieszanka sałat, filet kurczaka, czerwona cebula i prażone ziarna stworzą ciekawą kombinację smaków. Sałata podawana jest z sosem pikantno-musztardowym oraz pieczywem czosnkowym.

Napoje z dynią: Da Grasso poszerza również swoją ofertę napojów, wprowadzając Pumpkin Spice Latte, Pumpkin Spice Earl Grey i Pumpkin Spice Teamoniada.

Piwo grzane: Dla miłośników ciepłych napojów alkoholowych, Da Grasso wprowadza piwo grzane, dostępne zarówno w wersji tradycyjnej, jak i bezalkoholowej.

Wprowadzenie nowych dań z dynią wiąże się z wycofaniem poprzednich propozycji sezonowych.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.