Da Grasso wprowadza do swojej oferty menu sezonowe jesień-zima. We wszystkich lokalach konsumenci będą mogli spróbować nowości: pizzy Queso Tocino, Queso Wrapa oraz grzanek z serem wędzonym i boczkiem. Oferta dostępna będzie już od 3 października.
Oferta od Da Grasso to zupełnie nowa propozycja na chłodniejsze jesienno-zimowe dni. Sezonowość potraw oferowanych klientom podkreślają starannie wyselekcjonowane składniki m.in. ser wędzony, chrupiący boczek, sos BBQ czy świeże warzywa – rukola i czerwona cebula.
W lokalach do pizzy oraz grzanek opcjonalnie dostępna będzie również oliwa rozmarynowa.
Uzupełnieniem nowej oferty są napoje sezonowe: Mandarynkowe Latte, Herbata Mandarynkowa oraz Teamoniada Green Mandarine. Motywem przewodnim propozycji są rozgrzewające jesienno-zimowe składniki: mandarynka, rozmaryn, goździki i imbir.
Pierwsza pizzeria Da Grasso powstała w Łodzi w 1996 roku. Obecnie sieć posiada blisko 200 lokali
w 140 miastach Polski. W ofercie znajduje się m.in. bogaty wybór pizz, burgery, makarony, sałaty oraz dania mięsne. Wysoką pozycję sieci na polskim rynku potwierdzają liczne nagrody i wyróżnienia.