Da Grasso prezentuje jesienno-zimowe menu sezonowe

0
1081
Fot.: Materiały prasowe Da Grasso

Da Grasso wprowadza do swojej oferty menu sezonowe jesień-zima. We wszystkich lokalach konsumenci będą mogli spróbować nowości: pizzy Queso Tocino, Queso Wrapa oraz grzanek z serem wędzonym i boczkiem. Oferta dostępna będzie już od 3 października.

Oferta od Da Grasso to zupełnie nowa propozycja na chłodniejsze jesienno-zimowe dni. Sezonowość potraw oferowanych klientom podkreślają starannie wyselekcjonowane składniki m.in. ser wędzony, chrupiący boczek, sos BBQ czy świeże warzywa – rukola i czerwona cebula.

W lokalach do pizzy oraz grzanek opcjonalnie dostępna będzie również oliwa rozmarynowa.
Uzupełnieniem nowej oferty są napoje sezonowe: Mandarynkowe Latte, Herbata Mandarynkowa oraz Teamoniada Green Mandarine. Motywem przewodnim propozycji są rozgrzewające jesienno-zimowe składniki: mandarynka, rozmaryn, goździki i imbir.

Pierwsza pizzeria Da Grasso powstała w Łodzi w 1996 roku. Obecnie sieć posiada blisko 200 lokali
w 140 miastach Polski. W ofercie znajduje się m.in. bogaty wybór pizz, burgery, makarony, sałaty oraz dania mięsne. Wysoką pozycję sieci na polskim rynku potwierdzają liczne nagrody i wyróżnienia.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.