Daiva Maciule dyrektor generalną hotelu Mercure Warszawa Grand

0
1500

Daiva Maciule przygodę z grupą Accor/Orbis rozpoczęła w 2005 roku jako kelnerka w Novotel Vilnius Centre. W kolejnych latach pracowała w tym hotelu jako kierownik restauracji, kierownik gastronomii i dyrektor operacyjny. 14 października objęła stery w hotelu Mercure Warszawa Grand.

W 2014 roku została dyrektor generalną czterogwiazdkowego hotelu Mercure Marijampole. W 2016 roku przeniosła się do Polski, by objąć stanowisko dyrektor generalnej hotelu Mercure Gdynia Centrum, w którym z sukcesem zakończyła proces rebrandingu. Daiva Maciule jest absolwentką Litewskiego Uniwersytetu Nauk Edukacyjnych oraz Studiów Podyplomowych Uniwersytetu Łódzkiego (udział w programie Top Talent Hotel Management organizowanym przez Accor). Na Uniwersytecie Zarządzania i Ekonomii na Litwie (ISM) zrealizowała program Strategii i Marketingu. Daiva Maciule w 2018 roku ukończyła IHMP – International Hospitality Management Program (Accor Académie / ESSEC Business School). Prywatnie jest miłośniczką podróżowania, aktywnego trybu życia, różnych dyscyplin sportowych (w tym sportów ekstremalnych) i dobrego wina – uczęszczała do Szkoły Sommelierów.

Daiva Maciule

Czterogwiazdkowy hotel Mercure Warszawa Grand zlokalizowany jest w centrum miasta, w prestiżowej lokalizacji w otoczeniu ministerstw i ambasad, pośród znanych domów mody i restauracji. Komfortowe pokoje (299) w połączeniu z profesjonalną obsługą i znakomitą kuchnią w restauracji Winestone to idealne miejsce dla gości podróżujących w celach biznesowych oraz tych, którzy spędzają w stolicy wolny czas. Hotel ma 9 sal konferencyjnych, w tym salę Olimp z panoramicznym widokiem na Warszawę z 10 piętra.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.