Do końca roku twórcy konceptu planują jeszcze kolejne inauguracje w miastach, w których funkcjonują już restauracje pod szyldem Orzo, a więc w Warszawie i we Wrocławiu.
„W maju wkraczamy hucznie do Poznania. Nasz koncept znajdzie się w niepowtarzalnym dwupoziomowym lokalu na rogu Garbary i Wielkiej. Tradycyjnie wypełnimy go oczyszczającymi powietrze roślinami, radosną atmosferą i pysznymi zdrowymi daniami w stylu Funky Kitchen, które z zespołem tworzy Tadeusz Muller” – zapowiada współwłaściciel Orzo, Maciej Żakowski, cytowany przez „Portal Spożywczy”
„Do końca roku przed nami jeszcze wrześniowe otwarcie w warszawskim Koneserze i pewnie listopadowe w najlepszej obecnie wrocławskiej lokalizacji” – zdradza Żakowski.
Właściciele sieci rozważają również ekspansję zagraniczną. Pierwsze kroki w tym kierunku zostały już podjęte.
„W bardzo szybkim tempie chcemy pojawić się we wszystkich większych polskich miastach. Rozważamy też rozwój zagraniczny, rozmawiamy w partnerami. Polska jest dla nas jednak najważniejsza” – podsumowuje Żakowski.