Fabryka Norblina powiększa ofertę gastronomiczną o Chocobon

0
102
Fot.: Materiały prasowe Fabryka Norblina

Fabryka Norblina wzbogaciła się o nowy koncept gastronomiczny. Z początkiem lipca swoje drzwi otworzył Chocobon – przestrzeń dedykowana miłośnikom słodkości. Deserownia, zajmująca ponad 660 mkw. na poziomie -1, zlokalizowana jest tuż obok Smart Kids Planet.

Nowy punkt na kulinarnej mapie Fabryki Norblina oferuje odwiedzającym różnorodne smaki czekolady. Menu obejmuje szeroki wybór deserów, takich jak brownies, gofry, naleśniki, włoskie lody oraz mrożone kompozycje. Każdy produkt jest przygotowywany z najwyższą starannością, co ma na celu zapewnienie wyjątkowych wrażeń smakowych. Chocobon to miejsce, gdzie można odpocząć od codziennego pośpiechu i delektować się deserami premium.

Wizję Chocobon jako innowacyjnego konceptu, który ma na nowo zdefiniować doświadczenia deserowe w Warszawie, przedstawił Wissam El Haber, partner zarządzający. Podkreślił, że celem jest stworzenie przestrzeni dla miłośników słodyczy, oferującej unikalne połączenie smaków w nowoczesnym designie.

Partner zarządzający, Pierre Abi Nader, dodał, że wnętrze Chocobon jest zaprojektowane tak, aby każdy mógł poczuć się komfortowo. Atmosfera ma sprzyjać relaksowi i delektowaniu się chwilą, a pozycje w menu obejmują różnorodne smaki, od belgijskiej czekolady po ręcznie robione milkshake’i i starannie dobrane mieszanki kawy.

Kinga Nowakowska, członkini zarządu Grupy Capital Park, właściciela Fabryki Norblina, zaznaczyła, że Chocobon stanowi uzupełnienie strefy dziecięcej na poziomie -1, w której znajdują się również Smart Kids Planet i karuzela. Nowa deserownia przyciąga nie tylko najmłodszych, ale również dorosłych miłośników czekolady.

Chocobon jest otwarty codziennie od 9:00 do 21:00.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.