Filip Lesiak nowym Dyrektorem F&B Belmonte Hotel*****

0
1577
Fot.: Materiały prasowe Hotel Belmonte

Filip Lesiak, trener i praktyk gastronomii z prawie 20 letnim doświadczeniem, objął stanowisko Dyrektora Gastronomi w Belmonte Hotel***** Krynica-Zdrój.

Swoją karierę budował w strukturach Platan Hotels & Resorts oraz spółek powiązanych, gdzie jako Dyrektor Operacyjny był odpowiedzialny za uruchamianie i zarzadzanie gastronomią hotelową i restauracyjną. Jako Dyrektor Gastronomii współpracował z Hotelem Mazurkas i Mazurkas Catering 360.

Przez lata projektowo konsultował i restrukturyzował gastronomię hotelową i restauracyjną w segmencie premium. W Belmonte będzie odpowiedzialny za zarządzanie całą działalnością food & beverage w hotelu, w tym bankietami, restauracją oraz barem oraz wspieranie zespołu F&B w ich codziennej pracy i rozwoju.

Belmonte Hotel***** Krynica Zdrój to otwarty w maju hotel z 251 pokojami, przestrzenią konferencyjną, SPA, restauracją i barem oraz zapleczem atrakcji dodatkowych ukierunkowanych zarówno dla rodzin z dziećmi, par oraz klienta MICE.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.