Franczyza w gastronomii, odc. 6 – Dobra Buła – Hubert Ulanowski (Horeca Radio)

0
1789

Hubert Ulanowski jeden z pomysłodawców i współwłaściciel burgerowni Dobra Buła opowie o modelu franczyzowym jaki wprowadzili w swoich lokalach. Jak wygląda rozwijanie takiego biznesu z perspektywy franczyzodawcy? Zapraszamy do wysłuchania audycji.

„Naszą pasję rozpoczęliśmy 20 lipca 2013r i kontynuujemy ją nieprzerwanie do dzisiaj, jako jedna z nielicznych marek food truckowo – streat foodowych z tak długim stażem.

Od początku istnienia naszymi dewizami są jakość, zdrowe jedzenie i radość z życia.

Nasze Burgery „szyjemy na miarę” pod gusta najbardziej wymagających koneserów, dlatego wszystkie nasze składniki i kompozycje smakowe są starannie dobrane”

Partner audycji:

   

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.