Franczyza w gastronomii, odc. 9 – Zdrowa Krowa – Robert Kuc (Horeca Radio)

0
1783

Przedstawiamy kolejny odcinek cyklu Franczyza w gastronomii. Robert Kuc opowiada o swoim koncepcie Zdrowa Krowa. Zapraszamy do wysłuchania audycji!

„Zdrowa Krowa narodziła się na Górnym Śląsku, dokładnie 6 lat temu, w Gliwicach. Od tego czasu powstało jeszcze osiem innych lokalizacji w różnych miejscach w Polsce. Zdrowa Krowa to restauracja serwująca potrawy w oparciu o najwyższej jakości wołowinę! Zjecie u nas steki, burgery, sałatki, a także wiele innych potraw sezonowych.

Bazujemy na wołowinie pochodzącej od lokalnego dostawcy, mamy codzienne dostawy świeżych warzyw i owoców, a sosy, które wykorzystywane są do naszych potraw przygotowywane są przez nas własnoręcznie! Zjecie u nas również burgery w opcji fit&paleo. Nasze lokalizacje charakteryzują się nie tylko zdrowym i pysznym jedzeniem ale również rewelacyjną, luźną atmosferą dzięki czemu każdy czuje się u nas dobrze! Na ten moment mamy 12 lokalizacji w całej Polsce, a w przyszłym roku mamy za cel rozwój o kolejne! Kto wie, być może Zdrowa Krowa pojawi się również w Twoim mieście!”

Partner audycji:

   

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.