Przedstawiamy kolejny odcinek cyklu Franczyza w gastronomii. Robert Kuc opowiada o swoim koncepcie Zdrowa Krowa. Zapraszamy do wysłuchania audycji!
„Zdrowa Krowa narodziła się na Górnym Śląsku, dokładnie 6 lat temu, w Gliwicach. Od tego czasu powstało jeszcze osiem innych lokalizacji w różnych miejscach w Polsce. Zdrowa Krowa to restauracja serwująca potrawy w oparciu o najwyższej jakości wołowinę! Zjecie u nas steki, burgery, sałatki, a także wiele innych potraw sezonowych.
Bazujemy na wołowinie pochodzącej od lokalnego dostawcy, mamy codzienne dostawy świeżych warzyw i owoców, a sosy, które wykorzystywane są do naszych potraw przygotowywane są przez nas własnoręcznie! Zjecie u nas również burgery w opcji fit&paleo. Nasze lokalizacje charakteryzują się nie tylko zdrowym i pysznym jedzeniem ale również rewelacyjną, luźną atmosferą dzięki czemu każdy czuje się u nas dobrze! Na ten moment mamy 12 lokalizacji w całej Polsce, a w przyszłym roku mamy za cel rozwój o kolejne! Kto wie, być może Zdrowa Krowa pojawi się również w Twoim mieście!”
Partner audycji: