Franczyza w gastronomii – odcinek 1 (Horeca Radio)

0
1267
Przypominamy audycję z cyklu „Franczyza w gastronomii” prowadzący Rafał Krzycki wraz z zaproszonym gościem Grzegorzem Aksamitem, rozmawiają o nietypowym biznesie, jakim jest dowóz jedzenia z restauracji.


Grzegorz Aksamit jest Wiceprezesem Spółki Stava, która jest liderem w logistyce dostaw żywności dla restauracji i ich klientów. Spółka została nagrodzona w konkursie The Best Innovation Gastro Meeting 2018

W minionym miesiącu Grzegorz Aksamit był gościem Rafała Krzyckiego w pierwszym odcinku audycji z cyklu „Franczyza w gastronomii”, w której możecie dowiedzieć się o nowym pomyśle na biznes związany z gastronomią. Zapraszamy do wysłuchania audycji pt. „Franczyza w gastronomii”

„Rozwijamy się we franczyzie, mamy w tej chwili 24 oddziały już uruchomione i w trakcie organizacji. Myślę, że ten rok zamkniemy z 40 oddziałami. Jesteśmy chyba jedyną firmą w tym segmencie, która w tym modelu franczyzowym się rozwija”

Grzegorz Aksamit – Wiceprezes firmy Stava

Partnerzy audycji:

       

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.