Franczyza w gastronomii – odcinek 1 (Horeca Radio)

0
1221
Przypominamy audycję z cyklu „Franczyza w gastronomii” prowadzący Rafał Krzycki wraz z zaproszonym gościem Grzegorzem Aksamitem, rozmawiają o nietypowym biznesie, jakim jest dowóz jedzenia z restauracji.


Grzegorz Aksamit jest Wiceprezesem Spółki Stava, która jest liderem w logistyce dostaw żywności dla restauracji i ich klientów. Spółka została nagrodzona w konkursie The Best Innovation Gastro Meeting 2018

W minionym miesiącu Grzegorz Aksamit był gościem Rafała Krzyckiego w pierwszym odcinku audycji z cyklu „Franczyza w gastronomii”, w której możecie dowiedzieć się o nowym pomyśle na biznes związany z gastronomią. Zapraszamy do wysłuchania audycji pt. „Franczyza w gastronomii”

„Rozwijamy się we franczyzie, mamy w tej chwili 24 oddziały już uruchomione i w trakcie organizacji. Myślę, że ten rok zamkniemy z 40 oddziałami. Jesteśmy chyba jedyną firmą w tym segmencie, która w tym modelu franczyzowym się rozwija”

Grzegorz Aksamit – Wiceprezes firmy Stava

Partnerzy audycji:

       

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.