Gastro kurierzy na wagę złota

0
1188

Epidemia szczególnie dobitnie pokazała wartość rynku dostaw jedzenia, choć dowozy same w sobie stanowią tylko część całej gastronomii. Wiele konceptów restauracyjnych, nawet tych, które nigdy nie realizowały zamówień zewnętrznych, dziś z powodzeniem zmodyfikowali swoją ofertę i dzięki temu mogą obsługiwać swoich gości.

Na rynku firm gastro-kurierskich możemy zaobserwować lidera, który w ostatnich latach zbudował swoją silną pozycję, udowadniając przede wszystkim, że da się takie usługi świadczyć w sposób profesjonalny ale i ekonomiczny zarazem. Pokazali, że potrafią skalować biznes i rozwijać go na rynku lokalnym, polskim ale i europejskim. Cały czas mówimy o polskiej firmie, z polskim kapitałem, za którą stoi dwójka braci.

O kim mowa? Oczywiście o firmie Stava. Zamiast opowiadać o ich działalności, lepiej będzie jak posłuchacie co ma do powiedzenia na temat współpracy z nimi jeden z restauratorów z Gorzowa Wielkopolskiego, który prowadzi lokal pod nazwą Wena.

Piotr Swadowski, właściciel restauracji Wena w Gorzowie Wielkopolskim, opowiada o swoich doświadczeniach ze współpracy ze Stavą.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.