Zapraszamy do zapoznania się z kolejnymi punktami programu wiosennej konferencji Gastro Meeting. Tym razem przedstawiamy wystąpienie dotyczące tematu znaczenia etykiet a także warsztat zwiększający sprzedaż w gastronomii. Warto już dziś zarezerwować miejsce. Spotykamy się 10 marca w warszawskim Airport Hotel Okęcie.
Agnieszka Szymecka-Wesołowska poruszy temat znakowania etykiet opakowań na wynos i karty menu. Prelegentka jest współautorką publikacji: „Bezpieczeństwo żywności i żywienia. Komentarz” (wyd. 2013 Wolters Kluwer) i „Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne w oznakowaniu, prezentacji i reklamie żywności. Komentarz.” (wyd. 2015 Wolters Kluwer); „Znakowanie, prezentacja, reklama żywności. Komentarz do rozporządzenia parlamentu europejskiego i rady (UE) nr 1169/2011.” (wyd. 2018 Wolters Kluwer).
Z kolei Robert Kieszek poprowadzi warsztat, podczas którego zostaną poruszone kluczowe tematy związane z budowaniem prawidłowych relacji sprzedażowych.
Plan szkolenia:
Prawidłowe przyjęcie zamówienia
Skuteczne zwroty zwiększające sprzedaż jedzenia
Food pairing – dobór napojów pasujących do potraw
Narzędzia poprawiające komunikację na linii kuchnia-sala
Fuckup story – co robić kiedy pojawia się trudna sytuacja
ZAPOZNAJ SIĘ Z PEŁNYM PROGRAMEM KONFERENCJI!
dr Agnieszka Szymecka-Wesołowska
Wspólniczka i współzałożycielka Centrum Prawa Żywnościowego. Doktor nauk prawnych. Doradza przedsiębiorstwom branży spożywczej we wszystkich aspektach prawa żywnościowego.
Członkini Polskiego Stowarzyszenia Prawników Agrarystów oraz Włoskiego Stowarzyszenia Prawa Żywnościowego. Autorka wielu publikacji z zakresu prawa rolnego i żywnościowego w kraju i za granicą, w tym ekspertyz badawczych dla Urzędu Komitetu Integracji Europejskiej, Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi, Biura legislacyjnego Sejmu RP – z zakresu prawa i polityki rolno-żywnościowej. Ekspertka Rady Eksperckiej Krajowej Rady Suplementów i Odżywek, wiceprezes Europejskiego Instytutu Suplementów i Odżywek.
Redaktor naukowa i współautorka publikacji: „Bezpieczeństwo żywności i żywienia. Komentarz” (wyd. 2013 Wolters Kluwer) i „Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne w oznakowaniu, prezentacji i reklamie żywności. Komentarz.” (wyd. 2015 Wolters Kluwer); „Znakowanie, prezentacja, reklama żywności.
Komentarz do rozporządzenia parlamentu europejskiego i rady (UE) nr 1169/2011.” (wyd. 2018 Wolters Kluwer)
Robert Kieszek
Z gastronomią związany od małego. Stryj w latach powojennych pracował jako kelner w Hotelu Bristol, Tata w latach 70-90-tych ubiegłego wieku byłym znanym i cenionym Szefem Kuchni w podwarszawskim Legionowie i to właśnie dzięki niemu gastronomia stała się pasją i sposobem na życie.
W branży HoReCa od ponad 20 lat.
Kelner w restauracji U Fukiera Magdy Gessler, Kierownik Gastronomii w hotelu Venezia Palace, General Manager i Sommelier w hotelu Szkockie Ranczo Wellness & Spa, Manager Operacyjny w restauracji Folk Gospoda, Czerwony Wieprz, Festiwal Wódki i Zakąski, pomysłodawca i współorganizator amatorskiego turnieju piłki nożnej Horeca Football Cup, panelista Gastro Meeting „Komunikacja w restauracji – Szef kuchni – Menadżer – Sprzedaż”.
Obecnie współpracuje z firmą szkoleniową H&R System gdzie pomaga Klientom z branży horeca podnosić jakość i standardy obsługi.
Dobry serwis w 99,8% zależy od dobrej organizacji, charyzmatycznego przywódcy, jasnego podziału obowiązków, świadomych pracowników, którzy wiedzą za co są odpowiedzialni i robią to najlepiej jak potrafią.
NIE CZEKAJ! ZGARNIJ DARMOWE BILETY! ZAREJESTRUJ SIĘ JUŻ DZIŚ!