Pionierska edycja konferencji Gastro Meeting w wydaniu Businesswoman Edition już za nami. W gronie ponad 300 uczestników tego wydarzenia nie zabrakło znanych osobistości ze świata gastronomii, renomowanych szefów kuchni, doświadczonych dyrektorów odpowiedzialnych za rozwój największych sieci, a także przedstawicieli czołowych firm oferujących produkty i usługi dla sektora HoReCa. W trakcie oraz tuż po zakończeniu eventu postanowili oni podzielić się swoimi spostrzeżeniami, recenzując m.in. formułę szybkich spotkań biznesowych.
„Było intensywnie, ale udało się nawiązać dużo nowych kontaktów i poruszyć kilka nowych tematów. Business Speed Dating to taki powiew świeżości w codziennej pracy. W głowie od razu pojawia się dużo nowych pomysłów, co można by wprowadzić i zmienić. Bardzo lubię ten koncept, bo w krótkim czasie można dużo rzeczy zrobić.”
Maria Jarząbek, szefowa działu zakupów Green Caffè Nero
„Przede wszystkim podobała mi się frekwencja, bo trzeba przyznać, że była bardzo duża. Ludzie byli zainteresowani tym, co działo się na scenie, zadawali pytania, byli żądni wiedzy, a to przy tego typu spotkaniach jest bardzo istotne. Są oczywiście social media, z których możemy się czegoś dowiedzieć, jednak kontakt bezpośredni, który umożliwia nam taka konferencja, pozwala w krótkim czasie przyswoić wiele informacji, lepiej je zapamiętać, także nawiązać nowe kontakty. Właśnie to jest istotne, że nie zostajemy w Internecie, lecz wychodzimy do ludzi, poznajemy się, a nasze firmy zaczynają współpracować.”
Sylwia Stachyra, właścicielka firmy CookShe by Sylwia Stachyra, triumfatorka 7. edycji Top Chef Polska
Zapraszamy do wysłuchania audycji pt. „Konferencja Gastro Meeting Businesswoman Edition – relacja”, w której m.in. zwyciężczyni siódmej edycji kulinarnego show Top Chef Polska – Sylwia Stachyra, dyrektorzy odpowiedzialni m.in. za zakupy, biorący udział w formule Business Speed Dating – Maria Jarząbek z Green Caffè Nero oraz Krzysztof Nosek z MCC Mazurkas, a także przedstawiciele firm Rational, Winterhalter oraz Stava komentują jesienną edycję konferencji Gastro Meeting Businesswoman Edition i opowiadają o kulisach swojej pracy, zaś prelegentki omawiają tematy swoich prezentacji.
Pobierz audycję w formacie MP3
Partnerzy audycji:
5