Gastro Meeting Businesswoman Edition z bogatą częścią merytoryczną

0
1275
Znamy już nazwiska wszystkich prelegentek i panelistek, które 19 listopada podczas pionierskiej edycji konferencji Gastro Meeting przedstawią swoje case study oraz wezmą udział w panelu dyskusyjnym. W gronie ekspertek nie zabraknie znanych i cenionych restauratorek, jak Sylwia Stachyra (zwyciężczyni Top Chef Polska 2018), Agata Wojda (szefowa kuchni warszawskich restauracji m.in. „Opasły Tom” i „Absynt”) czy Malka Kafka (właścicielka Tel Aviv Urban Food), a także specjalistek z zakresu marketingu internetowego czy analizy danych w sektorze gastronomicznym.

Część merytoryczną jesiennej konferencji Gastro Meeting w wydaniu Businesswoman Edition zainauguruje panel dyskusyjny na temat aktualnej sytuacji rynkowej w branży gastronomicznej, w którym wezmą udział Sylwia Stachyra, właścicielka firmy CookShe by Sylwia Stachyra i triumfatorka ostatniej edycji popularnego show kulinarnego Top Chef, a także Agata Wojda, zarządzająca stołecznymi restauracjami „Opasły Tom” i „Absynt”, która na swoim koncie ma szereg prestiżowych wyróżnień (tytuł kobieta szef roku w pierwszej edycji przewodnika Gault&Millau, czy też czterokrotne wyróżnienie Bib Gourment w przewodniku Michelin). Dyskusję, jak i całą konferencję poprowadzi właścicielka firmy rekrutacyjnej Chef Hunters i założyciel kolektywu Gastro Lokal – Katarzyna Selenta.

W premierowym bloku prezentacji Weronika Pochylska z Roślinniejemy.org podpowie, jak z korzyścią dla rozwoju biznesu okiełznać w restauracji sytuacje kryzysowe związane z dietami eliminacyjnymi, zaś Mariola Monczak zdradzi, co zrobić, aby pracownicy chcieli pracować z managerem lokalu lub szefem kuchni.

Po krótkiej przerwie kawowej Kamila Olek, właścicielka Brand It Up wyjaśni, jak skutecznie i szybko analizować dane w gastronomii, a Aleksandra Piesiak z Agencji Kreatywnej MOXIE wytłumaczy, dlaczego w gastronomii liczy się głównie Instagram.

Popołudniową serię prezentacji rozpocznie wystąpienie Magdaleny Ossowskiej, zastępcy szefa kuchni w restauracji YoSH w Stuttgarcie, która opowie o kobiecych cechach ułatwiających pracę, budowanie zespołu i osiąganie sukcesu. Następnie Małgorzata Bednarz, trener w firmie MWM Partners doradzi, jak mądrze zarządzać personelem w restauracji, żeby osiągać optymalne wyniki, zaś Katarzyna Gabrysz z Appetite4 udowodni, że w biznesie gastronomicznym da się skutecznie zespolić świat cyfrowy z rzeczywistym.

Finałową prezentację wygłosi Malka Kafka, właścicielka Tel Aviv Urban Food, która poruszy palące tematy związane z brakiem ludzi do pracy oraz niełatwą współpracą z pokoleniem millenialsów. Na przykładzie rozwiązań zastosowanych w firmie prelegentki słuchacze otrzymają konkretne wskazówki między innymi na to, jak stworzyć firmę wolną od patologii, wewnętrznych kłótni, stresu i niechęci, w której nie będzie trzeba patrzeć wszystkim na ręce, w której ludzie będą produktywni i będą czuć się spełnieni, a przy tym przyciągającą talenty, gdzie pracownicy czują się szanowani i potrzebni.

Zwieńczeniem listopadowego eventu będą konkursy wizytówkowe z atrakcyjnymi nagrodami. To jednak tylko część atrakcji, jaka tego dnia czeka uczestników Gastro Meeting Businesswoman Edition. Zachęcamy zatem do rezerwacji biletów i uczestnictwa w tym pionierskim w skali naszego kraju wydarzeniu!



Więcej szczegółów na temat konferencji Gastro Meeting Businesswoman Edition, w tym szczegółowy program konferencji, znajdą Państwo na oficjalnej stronie internetowej.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.