Gastro Meeting Businesswoman Edition z rekordowym zainteresowaniem branży!

0
1249
19 listopada sceną główną na konferencji Gastro Meeting po raz pierwszy zawładną wyłącznie kobiety. W loży ekspertek oraz wśród prelegentek nie zabraknie znanych osobistości, jak Sylwia Stachyra (zwyciężczyni Top Chef Polska 2018), Agata Wojda (szef kuchni warszawskich restauracji m.in. „Opasły Tom”, „Absynt”) czy Malka Kafka (właścicielka Tel Aviv Urban Food). Ponadprzeciętnym zainteresowaniem cieszy się również część biznesowa, w której weźmie udział ponad 60 specjalistów ds. zakupów z czołowych sieci gastronomicznych w kraju. Nie dziwi zatem, iż pierwsza partia darmowych biletów rozeszła się w błyskawicznym tempie, a wolnych stoisk dla dostawców produktów i usług z sektora HoReCa zostało zaledwie kilka.

Po wielkim sukcesie, jakim okazała się październikowa konferencja Hotel Meeting Businesswoman Edition, nadchodzi czas na rekordowy event skierowany dla branży gastronomicznej. W poniedziałek 19 listopada w gościnnych progach DoubleTree by Hilton Hotel & Conference Centre Warsaw spotka się kilkuset właścicieli, managerów, szefów kuchni czy ekspertów, aby wymienić się wiedzą i doświadczeniem oraz poruszyć ważne, zawodowe tematy. W gronie tych ostatnich znajdą się kobiety, które o gotowaniu wiedzą niemal wszystko – Sylwia Stachyra, właścicielka firmy CookShe by Sylwia Stachyra oraz triumfatorka ostatniej edycji kulinarnego show Top Chef Polska, oraz Agata Wojda, która zarządza kuchniami stołecznych restauracji „Opasły Tom” i „Absynt”. Dyskusję moderować będzie Katarzyna Selenta – właścicielka firmy Chef Hunters i kolektywu Granice Smaku.

Tym razem dominującymi zagadnieniami w części merytorycznej będą kwestie związane z odpowiedzialnym zarządzaniem personelem oraz promocją marki w kanałach internetowych. O tym, jak zbudować lojalny, wolny od patologii, wewnętrznych kłótni i niechęci zespół opowiedzą Malka Kafka (Tel Aviv Urban Food), Mariola Monczak (Pod Papugami) i Małgorzata Bednarz (MWM Partners). Wątek skutecznego marketingu restauracji poruszą natomiast Katarzyna Gabrysz (Appetite4) oraz Aleksandra Piesiak (Agencja Kreatywna MOXIE). Nie zabraknie również tematu dotyczącego niezwykle popularnych w ostatnim czasie diet eliminacyjnych (m.in weganizm i wegetarianizm). Weronika Pochylska z Roślinniejemy.org doradzi, jak poprawnie przeszkolić obsługę, by temat osób wykluczających konkretne składniki w swojej diecie stał się mocną stroną, a nie słabością restauracji. Fani statystyki i liczb również znajdą coś dla siebie. Kamila Olek z agencji marketingowej Brand It Up wyjaśni, jak skutecznie i szybko analizować dane w gastronomii.

Równie imponująco zapowiada się część biznesowa, w której swoją obecność zadeklarowało już ponad 60 osób odpowiedzialnych za zakupy i zaopatrzenie w największych sieciach gastronomicznych oraz niezależnych konceptach. Tradycyjnie na najlepszego „kupca” czekają atrakcyjne nagrody – prestiżowy tytuł Professional Buyer oraz czek na 5000 PLN! Po drugiej stronie negocjacyjnego stołu zasiądą natomiast przedstawiciele firm oferujących produkty i usługi dla branży HoReCa. W chwili publikacji tego artykułu wykupili oni już kilkadziesiąt modułów wystawienniczych! Organizator zachęca więc do szybkiego rezerwowania kilku pozostałych stoisk.

Dla firm oferujących innowacyjne rozwiązania dla branży gastronomicznej przygotowano także konkurs „The Best Innovation”. Na triumfatora czeka pakiet sponsorski, w skład którego wchodzi m.in. bezpłatne stoisko, udział w formule Business Speed Dating, a także możliwość prezentacji produktu na scenie głównej podczas listopadowej konferencji.

Zważywszy także na ogromne zainteresowanie darmowymi biletami, najbliższa edycja Gastro Meeting zapowiada się doprawdy rekordowo. Nie zwlekaj i zgłoś się już dziś na to wyjątkowe branżowe wydarzenie!



Więcej szczegółów na temat Gastro Meeting Businesswoman Edition, w tym program konferencji, znajdą Państwo na oficjalnej stronie internetowej tego wydarzenia.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.