Przedstawiamy kolejne punkty programu konferencji Gastro Meeting All About Chefs. Nadal dostępna jest pula darmowych biletów. Warto zapoznać się z programem i dokonać rezerwacji. Spotykamy się 10 marca w Airport Hotel Okęcie.
W trakcie trwania wiosennej edycji konferencji Gastro Meeting nie zabraknie tematów związanych z Food Costem i nurtem ZeroWaste. Prezentację pt. „Jak zarządzać kuchnią, aby zredukować ilość wyrzucanego jedzenia” przedstawi Jakub Malec.
Z kolei Iwona Niemczewska zaprasza profesjonalistów i osoby planujące wykonywanie zawodu kucharza na warsztaty, podczas których zaprezentuje jakimi drogami warto pójść aby stać się prawdziwym mistrzem oraz omówi ważne aspekty w jaki sposób skutecznie przygotować się do konkursów kulinarnych.
Warsztaty prowadzone są w małych grupach aby podczas wymiany zdań uczestnicy mogli jak najwięcej użytecznych dla siebie informacji uzyskać.
ZAPOZNAJ SIĘ Z PEŁNYM PROGRAMEM KONFERENCJI!
Jakub Emanuel Malec
Od lat związany z Grupa Hotelowa Orbis, Executive Chef w hotelu Novotel Warszawa Centrum, orędownik filozofii ZeroWaste, który jako pierwszy w Polsce wprowadził w swoim hotelu kompleksowy program walki z marnotrawstwem żywności, osiągając przy tym wspaniale rezultaty. Od lat inspiruje i motywuje szefów kuchni do prowadzenia zrównoważonej kuchni i walki z marnotrawstwem.
Iwona Niemczewska
Szef kuchni i właściciel Z Drugiej Strony Lustra. Ukończyła francuską szkołę kulinarną Le Cordon Bleu oraz szkolenie dla profesjonalistów w Institute Paul Bocuse w Lyonie. Jest wiceprezesem Klubu Szefów Kuchni, członkiem zarządu Chaine des Rotisseurs Polska, członkiem Slow Food international. Jest międzynarodowym sędzią kulinarnym, trenerem, reprezentuje Polskę jako ekspert w dziedzinie gotowania w mistrzostwach World Skills i Euro Skills. Jest sędzią prestiżowego międzynarodowego konkursu S.Pellegrino Young Chef 2020. Pisze felietony do branżowej prasy o tematyce kulinarnej i o podróżach. W 2018 r przewodnik Gault and Millau przyznał Iwonie Niemczewskiej tytuł Najlepszej Kobiety Chef roku 2018 w Polsce. Podczas Worldskills 2019 polski zawodnik prowadzony przez Iwonę Niemczewską zdobył wicemistrzostwo świata w gotowaniu wyprzedzając 44 pozostałe kraje. W roku 2019 uzyskała tytuł „osobowość kulinarna 2019”
NIE CZEKAJ! ZGARNIJ DARMOWE BILETY! ZAREJESTRUJ SIĘ JUŻ DZIŚ!