[Gastro Meeting] Jarek Walczyk – Jak nie otwierać restauracji?

0
1609

Jakich błędów nie popełniać na etapie tworzenia projektu technologicznego, wyboru lokalizacji, zatrudniania ludzi, planowania działań marketingowych itp. Doświadczony szef kuchni, właściciel restauracji, menedżer, opowie o często popełnianych przez nowicjuszy błędach oraz postara się odpowiedzieć na wszelkie pytania uczestników warsztatu. Zapraszamy do rejestracji – zostały ostatnie wolne miejsca!

Przygotowaliśmy pulę bezpłatnych biletów grupowych. Wystarczy zgłosić swojego reprezentanta, czyli osobę odpowiedzialną za proces zakupowy do formuły Business Speed Dating. Te ekspresowe spotkania na linii kupiec-dostawca, cieszą się u nas niezwykle dużą popularnością, gdyż umożliwiają osobom odpowiedzialnym za zakupy, szybko zapoznać się z konkurencyjnymi ofertami dostawców. Po zgłoszeniu takiej osoby na konferencję i warsztaty bezpłatnie może zapisać się aż 5 osób!

UWAGA PULA BILETÓW JEST OGRANICZONA! ZAREJESTRUJ SIĘ JUŻ DZIŚ!

Jarek Walczyk

Prezes Klubu Szefów Kuchni, właściciel i szef kuchni restauracji Pink Lobster w Warszawie. Uhonorowany wieloma nagrodami jako niekwestionowany autorytet w branży. Juror konkursów kulinarnych, audytor i doradca w inwestycjach gastronomicznych. Trener młodych kucharzy i mentor szkół gastronomicznych

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.