[Gastro Meeting] Kamil Hegemajer – Gdzie leży źródło lepszej rentowności

0
1565

Zapraszamy na VI edycję konferencji Gastro Meeting 5 listopada w Airport Hotel Okęcie. Kamil Hegemajer będzie opowiadał o podróży przez kuchenny Matrix z systemem wspomagania zarządzania. Zapraszamy do rejestracji i odbioru bezpłatnych biletów grupowych!

W trakcie prezentacji Kamil Hegemajer opowie o zwiększaniu potencjału opłacalności sprzedaży posiłków w oparciu o pracę z systemami wspomagania zarządzania gastronomią Orgastro. Na przykładzie sieci barów mlecznych omówi proces produkcyjny posiłków z uwzględnieniem planowania wielkości produkcyjnych i rozliczania surowców.
Ponadto zaprezentuje możliwości zarządzania informacją handlową w systemie Orgastro.

Przygotowaliśmy pulę bezpłatnych biletów grupowych. Wystarczy zgłosić swojego reprezentanta, czyli osobę odpowiedzialną za proces zakupowy do formuły Business Speed Dating. Te ekspresowe spotkania na linii kupiec-dostawca, cieszą się u nas niezwykle dużą popularnością, gdyż umożliwiają osobom odpowiedzialnym za zakupy, szybko zapoznać się z konkurencyjnymi ofertami dostawców. Po zgłoszeniu takiej osoby na konferencję i warsztaty bezpłatnie może zapisać się aż 5 osób!

UWAGA PULA BILETÓW JEST OGRANICZONA! ZAREJESTRUJ SIĘ JUŻ DZIŚ!

Kamil Hagemejer – właściciel Mleczarnia Jerozolimska

Kamil Hagemajer właściciel baru mlecznego z wielką tradycją ”Prasowy” . Twórca marki sieci barów mlecznych „Mleczarnia Jerozolimska” ,„Różowa Krowa” i „Wegetariański Bar Mleczny”.
Wielki miłośnik barów mlecznych, których doświadczał z perspektywy regularnego gościa jako ich częsty bywalec. Porzucił korpoposadę bankowca aby oddać się ratowaniu tradycji powszechnej kuchni w czasie kiedy bary zaczęły znikać z polskich miast. Gdy bary mleczne oddawały pola pod presją ulicznego fastfoodu, ruszył z odsieczą dziedzictwu narodowej gastronomii zaprzęgając w walce o powszechność dobrych posiłków wiedzę oraz doświadczenie analityka – inżyniera.
Współautor zintegrowanego systemu wspomagania zarzadzania gastronomią, która wykorzystuje elementy systemów sterowania produkcją klasy ERP . Współautor własnego systemu POS z funkcjami informacji handlowej oraz informowania o zamówieniach Orgastro.
Rok 2020 będzie rokiem 10 jubileuszu działalności jego sieci barów mlecznych. Aktualnie zarządza siecią 18 placówek oraz dwoma foodtrackami.
Pasjonat Mazur, żeglowania, klasycznej motoryzacji i buldogów francuskich.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.