[Gastro Meeting] Koniecznie zapoznaj się z programem konferencji!

0
1362

Konferencja Gastro Meeting zbliża się wielkimi krokami. 5 listopada w Airport Hotel Okęcie spotkają się restauratorzy z całej Polski, którzy będą wymieniać się wiedzą, doświadczeniem i zdobywać kontakty biznesowe. Warto zapoznać się z programem. Przygotowaliśmy 8 prezentacji, 3 panele dyskusyjne i 8 warsztatów!

Wśród prelegentów zobaczyć będzie można zobaczyć między innymi: Pawla Aksamita, współwłaściciela firmy STAVA w prezentacji pt. „Fakty i mity na temat dowozów posiłków”. O tym „Jak zadowalać ciągle zmieniające się potrzeby gości” powie w swoim wystąpieniu Anna Dębska redaktor naczelna GdzieZjesc.info.  Kamil Hegemajer właściciel Mleczarni Jerozolimskiej, w trakcie swojej prezentacji opowie o zwiększaniu potencjału opłacalności sprzedaży posiłków w oparciu o pracę z systemami wspomagania zarządzania gastronomią Orgastro, a optymalizacją kosztów zajmie się Piotr Mydłowski. Krzysztof Kot, założyciel HAPPY RESTAURANT Analitics & Solutions z perspektywy trenera i coacha opowie jakich profesjonalnych technik szkoleniowych właściciel i manager lokalu mogą używać, aby zwiększać skuteczność swoich zespołów sprzedażowych. Marketingiem w gastronomii zajmie się Konrad Kobiela, współwłaściciel agencji Pepiniera, zaś o automatyzacji procesów związanych z obsługa klienta w gastronomii opowie Maciej Wesoły, Prezes Zarządu EMENAGO. Na zakończenie tematem, wzbudzającym ostatnio wiele kontrowersji czyli zakazem wstępu do restauracji dla dzieci poniżej 6 roku życia, od strony prawnej zajmie się Mikołaj Ostrowski, adwokat, partner zarządzający OWIW Legal.

Dodatkowo zapraszamy na 3 panele dyskusyjne. Pierwszy pt. „Restauracje premium też mają swoje problemy”. Panel poprowadzi Rafał Skórski – wydawca i redaktor naczelny magazynu „Gourmet”, a panelistami będą: Krzysztof Janiszewski, współwłaściciel jednej z najlepszych w Polsce restauracji SENSES, Nestor Grojewski, szef kuchni restauracji Cinema Paradiso. Drugi panel będzie dotyczył tematu projektu technologicznego w gastronomii. Ostatni panel poprowadzi Jarek Walczyk, właściciel i szef kuchni Pink Lobster, prezes fundacji Klub Szefów Kuchni. Wraz z panelistami poruszą temat komunikacji w restauracji.

Równolegle do części merytorycznej w osobnych salach będą odbywały się warsztaty.

  • Warsztat 1 – Jak nie otwierać restauracji? – Jarek Walczyk
  • Warsztat 2 – Relacje i sprzedaż z wykorzystaniem digital marketingu – Bartosz Paczyński
  • Warsztat 3 – Poznaj „marzenia” Twojego pracownika – innowacja w zarządzaniu zasobami ludzkimi – Anna Iwanicka – Nowak
  • Warsztat 4 – Temat w przygotowaniu – zachęcamy do śledzenia STRONY
  • Warsztat 5 – Temat w przygotowaniu – zachęcamy do śledzenia STRONY
  • Warsztat 6 – Kapitanoza czy kumpelstwo? Jakie cechy powinien mieć dobry właściciel restauracji? – Anna Dębska
  • Warsztat 7 – Manager gastronomii w roli trenera i coacha sprzedaży – Krzysztof Kot
  • Warsztat 8 – Fotografia kulinarna – idealne zdjęcie smartfonem – Jakub Wilczek

Przygotowaliśmy pulę bezpłatnych biletów grupowych. Wystarczy zgłosić swojego reprezentanta, czyli osobę odpowiedzialną za proces zakupowy do formuły Business Speed Dating. Te ekspresowe spotkania na linii kupiec-dostawca, cieszą się u nas niezwykle dużą popularnością, gdyż umożliwiają osobom odpowiedzialnym za zakupy, szybko zapoznać się z konkurencyjnymi ofertami dostawców. Po zgłoszeniu takiej osoby na konferencję i warsztaty bezpłatnie może zapisać się aż 5 osób!

UWAGA PULA BILETÓW JEST OGRANICZONA! ZAREJESTRUJ SIĘ JUŻ DZIŚ!

Dodatkowo można zgłosić swój udział do konkursu „The Best Innovation” dedykowanego producentom oraz dystrybutorom produktów i usług w sektorze HoReCa!

Zgłoś się do konkursu „The Best Innovation” i przekonaj, dlaczego to właśnie Twoje rozwiązanie jest innowacyjne i wyjątkowe. Na zwycięzcę czeka atrakcyjny pakiet sponsorski, w skład którego wchodzi m.in. bezpłatne stoisko oraz udział w spotkaniach z kupcami podczas konferencji biznesowej Gastro Meeting 2019!

Formularz zgłoszeniowy do konkursu „The Best Innovation”

 

Konferencja Gastro Meeting przygotowana jest w taki sposób, by maksymalnie wykorzystać czas – nie tracąc przy tym na wartości merytorycznej spotkania. Warto obejrzeć fotorelację z V edycji:

V EDYCJA GASTRO MEETING – fotorelacja

 

 

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.