[Gastro Meeting] Monika Ignaciuk, Michał Doroszkiewicz prelegentami wiosennej edycji konferencji

0
1262

10 marca spotkają się szefowie kuchni, kucharze, cukiernicy i eksperci, aby uczestniczyć w VII edycji konferencji Gastro Meeting. Przedstawiamy kolejne punkty programu – prezentację Moniki Ignaciuk i warsztaty Michała Doroszkiewicza.

Monika Ignaciuk zajmie się tematem food costu w deserze. Odpowie na pytania dlaczego warto wprowadzić dobre desery do swojego menu, ile to kosztuje i ile można na tym zarobić

Z kolei Michał Doroszkiewicz prowadząc siódmy warsztat zajmie się tematem tworzenia karty menu, która działa i pozwala na dobre funkcjonowanie restauracji.

Przypominamy, że ilość miejsc na warsztaty jest ograniczona. Warto zarejestrować się już dziś. Zachęcamy do zapoznania się z całym programem i rezerwacji darmowych biletów.

ZAPOZNAJ SIĘ Z PEŁNYM PROGRAMEM KONFERENCJI!

www.tomaszrogala.pl

Monika Ignaciuk
Dyplomowany Mistrz Cukiernictwa i doświadczona cukiernik. Przez lata działalności w branży wyspecjalizowała się w kreowaniu, wdrażaniu i popularyzacji produktów dla rynku lodziarskiego, cukierniczego i gastronomicznego . Od 13 lat Spełnia się jako mentor i coach dla profesjonalnych gastronomów oraz cukierników w firmie Ambasador 92.

Umiejętności wytwarzania lodów, pralin, ciast, i deserów doskonaliła dzięki wielu szkoleniom w firmach wiodących dostawców. Ukończyła liczne staże zagraniczne m.in. Niemcy, Włochy oraz renomowaną szkołę gotowania Espaisucre w Barcelonie.

Ekspert w Akademii Kulinarnej Zdobywczyni Złotego Medalu oraz Złotego Pucharu 2016r na międzynarodowym Konkursie Moldavian Culinary Cup w kategorii desery na talerzu. Laureatka nagrody specjalnej ,,Odkrycie Roku ‘’ 2017 na Poland 100 Best Restaurants w Pałacu Sobańskim w Warszawie.

Od 2016 do 2019 roku Członkini Klubu Szefów Kuchni
Prelegentka Master Class na Sesji Szefów Kuchni Сессия шеф-поваров 2019 w Kijowie.
Head Pastry Chef drużyny Olimpijskiej Culinary Team Of Poland Ika 2020 startującej w
Stuttgarcie.

Juror wielu konkursów takich jak : Mistrzostwa Polski Szkół Cukierniczych, Lodziarskie Mistrzostwa Polski Sweet Expo, Mistrzostwa Polski w Przygotowaniu Deseru, Arte Culinaria Italiana, przewodnicząca jury na konkursie Zielonej Budki Master Challenge w Ostródzie. Jurorka Kulinarnego Pucharu Polski oraz Członek Jury ,,Dorszowe Żniwa’’.

Michał Doroszkiewicz

„Im bardziej i dłużej poznaję świat słodkości, tym bardziej mnie fascynuje. Mogę śmiało powiedzieć, że ciastkarstwo-cukiernictwo stało się moją życiową pasją”
Właściciel doradczej firmy w dziedzinie cukiernictwa Pastry Lab Michał Doroszkiewicz. Wieloletni wykładowca w Akademii Zeelandia, doradca kreatywny w firmie Zeelandia. Mistrz Świata i Polski Młodych Cukierników, zdobywca III miejsca na Lodowym Pucharze Świata w Rimini 2014 Coppa del Mondo della Galateria, zdobywca III miejsca Mistrzostw Świata w Lodziarstwie w Shanghai 2015 – Marco Polo International Gelato Cup oraz Team manager reprezentacji Polski Coppa del Mondo della Galateria w Rimini 2016. Wielokrotny reprezentant kraju w Coupe du Monde de la Patisserie w Lyon oraz Culinary World Cup w Erfurt – brązowy medalista. Trener profesjonalistów, młodych cukierników oraz uczniów szkół cukierniczych na konkursy krajowe i międzynarodowe. Odznaczony złotą odznaką „Za zasługi w rozwoju Rzemiosła Wielkopolskiego”. Doświadczenie zdobywał na wielu stażach we Francji, Włoszech, Wielkiej Brytanii oraz Hiszpanii. Zdobyte doświadczenie, jako Head Pastry Chef na wyspie Jersey UK w restauracji MICHELIN* stared oraz własne odkrywanie kreacji smaków i stylizacji produktów cukierniczych uczyniło go ekspertem cukiernictwa restauracyjnego. Juror w krajowych i międzynarodowych konkursach cukierniczy. W 2016 odznaczony tytułem Branżowa Osobowość Roku. Wykładowca w prestiżowej Międzynarodowej Szkole Sztuki Kulinarnej ASHANTI w Łodzi. Team menager w konkursie Coupe du Monde de la Patisserie – European Cup w Turyn 2018 z nominacją do finału konkursu Coupe du Monde de la Patisserie – w Lyonie 2019.

NIE CZEKAJ! ZGARNIJ DARMOWE BILETY! ZAREJESTRUJ SIĘ JUŻ DZIŚ!

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.