Gastro Meeting to cykliczna konferencja zrzeszająca całą branżę gastronomiczną. Właściciele i menadżerowie restauracji oraz dostawcy produktów i usług dla branży HoReCa uczestniczący w spotkaniu będą mieć okazję, by wymienić się z innymi cennym doświadczeniem, poszerzyć swoją biznesową wiedzę, a także nawiązać wartościowe kontakty biznesowe – a to wszystko w ciągu jednego dnia!
Konferencja Gastro Meeting przygotowana jest w taki sposób, by maksymalnie wykorzystać czas – nie tracąc przy tym na wartości merytorycznej spotkania. Potwierdzają to opinie uczestników, którzy merytorykę i organizację poprzedniej edycji konferencji ocenili na 4,75 w 5-cio stopniowej skali. Wyjątkowa formuła wydarzenia bije rekordy popularności i z każdą kolejną edycją przyciąga setki restauratorów, producentów i dystrybutorów związanych z branżą gastronomiczną.
Wiosenną edycję konferencji poprowadzi Katarzyna Selenta – właścicielka firmy Chef Hunters i kolektywu Granice Smaku, a w Loży Ekspertów dbającej o merytorykę spotkania zasiądą: Malka Kafka (Bizneswoman, Restauratorka – założycielka Tel Aviv Urban Food) oraz Jarosław Walczyk (Prezes Fundacji Klub Szefów Kuchni).
Organizator zapewnia, że podczas konferencji uczestnicy szybko i w przyjemny sposób zaktualizują biznesową wiedzę i poznają nowe trendy w gastronomii, a wszystko dzięki grywalizacji:
„Prezentowane prelekcje to wystąpienia z najwyższej półki – na scenie konferencji pojawią się bowiem osoby, które zakwalifikowały się do II etapu konkursu Expert Gastro Meeting. To eksperci, doradcy i praktycy branży HoReCa, którzy poruszą ważne dla restauratorów zagadnienia z obszaru sprzedaży, prawa, obsługi klienta czy zarządzania zespołem. Swoje wystąpienie będzie miał także Rafał Pasenik – zwycięzca poprzedniej edycji naszego konkursu” – mówi Rafał Krzycki, organizator konferencji Gastro Meeting.
Wszystkie wystąpienia będą krótkie i dynamiczne – mają trwać około 15 minut. Kolejny kwadrans będzie przeznaczony na pytania uczestników i Loży Ekspertów do prelegentów.
Oprócz merytorycznych wystąpień na scenie głównej konferencji, w hotelowej przestrzeni będą mieć miejsce części: biznesowa i wystawiennicza.
„Równolegle do części merytorycznej odbywać się będzie Business Speed Dating. Te ekspresowe spotkania na linii kupiec-dostawca, cieszą się u nas niezwykle dużą popularnością, gdyż umożliwiają osobom odpowiedzialnym za zakupy, szybko zapoznać się z konkurencyjnymi ofertami dostawców. Dla osób lubiących nowości z branży przeznaczyliśmy przestrzeń wystawienniczą, gdzie nie zabraknie firm prezentujących ciekawe rozwiązania dedykowane gastronomii” – wyjaśnia Rafał Krzycki, organizator konferencji i prekursor spotkań Business Speed Dating w Polsce.
Punktem kulminacyjnym konferencji będzie wywiad z Gościem Specjalnym – Robertem Sową. Rozmowę przeprowadzi Mateusz Świst, redaktor naczelny portalu Horeca Business Club. Zostaną w niej poruszone przede wszystkim aspekty związane z zarządzaniem w gastronomii, ale nie tylko – po zakończeniu wywiadu każdy uczestnik będzie mógł zadać pytanie znanemu restauratorowi.
„To nie koniec niespodzianek! Dla wszystkich uczestników przygotowaliśmy konkursy z atrakcyjnymi nagrodami oraz mnóstwo merytorycznych atrakcji – m.in. debatę na temat sytuacji na rynku gastronomicznym w Polsce czy prezentację najnowszego raportu dotyczącego dowozów jedzenia. Tego dnia naprawdę warto być z nami!” – podsumowuje Krzycki.
Organizator przewidział pulę 150 bezpłatnych wejściówek dla właścicieli i menadżerów hoteli, które rozeszły się w ekspresowym tempie na chwilę po uruchomieniu rejestracji. Do 14. maja wciąż można jednak nabyć bilet w promocyjnej cenie – w przedsprzedaży kosztuje 99 PLN, a cena regularna wejściówki to 149 PLN.
Gastro Meeting – konferencja biznesowa dla właścicieli i menadżerów restauracji:
Kiedy? 29 maja 2018
Gdzie? DoubleTree by Hilton Hotel & Conference Centre Warsaw
Bilety: www.gastro.bsdpoland.pl/rejestracja