[Gastro Meeting] PANEL DYSKUSYJNY – Restauracje premium też mają swoje problemy

0
1290

Przed nami jesienna edycja konferencji Gastro Meeting. Spotykamy się 5 listopada w Airport Hotel Okęcie w Warszawie. W programie prezentacje, 8 warsztatów i panele dyskusyjne. Pierwszy blok konferencji zamknie panel pt. „Restauracje premium też mają swoje problemy”. Zachęcamy do rezerwacji bezpłatnych biletów grupowych!

Moderatorem dyskusji będzie Rafał Skórski – wydawca i redaktor naczelny magazynu „Gourmet”, zaś panelistami: Krzysztof Janiszewski – współwłaściciel jednej z najlepszych w Polsce restauracji SENSES oraz Nestor Grojewski – szef kuchni restauracji Cinema Paradiso.

Przygotowaliśmy pulę bezpłatnych biletów grupowych. Wystarczy zgłosić swojego reprezentanta, czyli osobę odpowiedzialną za proces zakupowy do formuły Business Speed Dating. Te ekspresowe spotkania na linii kupiec-dostawca, cieszą się u nas niezwykle dużą popularnością, gdyż umożliwiają osobom odpowiedzialnym za zakupy, szybko zapoznać się z konkurencyjnymi ofertami dostawców. Po zgłoszeniu takiej osoby na konferencję i warsztaty bezpłatnie może zapisać się aż 5 osób!

UWAGA PULA BILETÓW JEST OGRANICZONA! ZAREJESTRUJ SIĘ JUŻ DZIŚ!


Rafał Skórski

Wydawca i redaktor naczelny magazynu „Gourmet”. W przeszłości jako dziennikarz był związany z prasą: z dziennikami „Polska The Times”, „Super Express” i „Dziennik Gazeta Prawna” oraz magazynami „Sukces”, „Kariera”, „Forbes”, „Businessman.pl” i „Wprost”. Pracował też z TVN i TVP2. Ponadto od 10 lat zajmuje się przygotowywaniem koncepcji czasopism i serwisów internetowych z segmentu custom publishing. Stworzył takie tytuły dla kilkudziesięciu marek z różnych branż: motoryzacyjnej, bankowej, ubezpieczeniowej, sportowej, modowej i handlowej. Jest również wydawcą magazynów „Rzęsy” i „Makijaż Permanentny” oraz portali Rzesy.TV i AutoPRL.pl.

Krzysztof Janiszewski

Współwłaściciel jednej z najlepszych w Polsce restauracji SENSES, która ma na koncie gwiazdkę michelin i cztery czapki Gault&Millau. Autorem menu w tym lokalu jest należący do grona stu najznamienitszych szefów kuchni na świecie Andrea Camastra. Krzysztof Janiszewski współprowadzi także firmę Golden Products, która zajmuje się dystrybucją mięs klasy premium pochodzenia polskiego i zagranicznego.

 

 

Nestor Grojewski

Urodził się w Warszawie, ale w wieku 12 lat wraz z mamą przeprowadził się do Rzymu. Tam skończył szkołę hotelarską i zdobył zawód kucharza. W
2001 r. przez dziewięć miesięcy był osobistym kucharzem Martina Scorsese. Na planach filmowych gotował także dla innych hollywoodzkich gwiazd. siedem lat później otworzył w stolicy Włoch przy Via Tuscolana nieopodal dzielnicy kina, tzw. Cinecittà, winebar cru.dop. Lokal ten przez lata uznawany był za jedną z najlepszych restauracji rybnych w kraju. zamknął go po dekadzie i wrócił do Polski. obecnie pełni funkcję szefa kuchni mieszczącej się w Warszawie przy Krakowskim Przedmieściu restauracji Cinema Paradiso.

 

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.