[Gastro Meeting] Paweł Aksamit – Fakty i mity na temat dowozu posiłków

0
1404

Rozwijanie biznesu restauracyjnego na dowozie posiłków obrosło przez lata w wiele mitów. Stava, lider sektora food delivery w Polsce i pierwsza franczyza gastro-kurierska w Europie, na co dzień mierzy się z wyzwaniami związanymi z logistyką dostaw posiłków. Jak do tej pory, firma zrealizowała setki tysięcy dowozów w całej Polsce. Swoją wiedzą i doświadczeniem w tej dziedzinie z uczestnikami Gastro Meeting podzieli się Paweł Aksamit, prezes Stava. Zarejestruj się już dziś i odbierz darmowy bilet!

Przygotowaliśmy pulę bezpłatnych biletów grupowych. Wystarczy zgłosić swojego reprezentanta, czyli osobę odpowiedzialną za proces zakupowy do formuły Business Speed Dating. Te ekspresowe spotkania na linii kupiec-dostawca, cieszą się u nas niezwykle dużą popularnością, gdyż umożliwiają osobom odpowiedzialnym za zakupy, szybko zapoznać się z konkurencyjnymi ofertami dostawców. Po zgłoszeniu takiej osoby na konferencję i warsztaty bezpłatnie może zapisać się aż 5 osób!

UWAGA PULA BILETÓW JEST OGRANICZONA! ZAREJESTRUJ SIĘ JUŻ DZIŚ!

Paweł Aksamit jest współzałożycielem i prezesem zarządu Stava. Współtwórca kilku biznesów z obszaru nowoczesnych technologii. Wynalazca. Autor ośmiu międzynarodowych patentów w dziedzinie świadomości kontekstowej urządzeń mobilnych i ponad 40 publikacji naukowych. Doktor nauk technicznych.

Stava pomaga restauracjom rozwijać biznes w oparciu o dowozy, sprowadzając kwestię dostawy posiłku do kilku kliknięć na tablecie. Uwalnia je od problemów z kierowcami, pojazdami i bieżącą kontrolą poszczególnych dostaw. Jednocześnie zapewnia niższe koszty oraz lepsze czasy dostaw.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.