[Gastro Meeting] Piotr Mydłowski – Koszty i optymalizacja w gastronomii

0
1547

Piotr Mydłowski w swoim wystąpieniu opowie o wykorzystaniu technologi w zarządzaniu i rozwijaniu gastronomi. Zgromadzeni dowiedzą się również jak dopasować się do trendów funkcjonujących na rynku i jak pozostawać atrakcyjnym w oczach gości i potencjalnych pracowników. Słuchacze będą mieli też okazję usłyszeć trochę statystyk i wewnętrznych danych dotyczących marki SeaFood Bar&Market. Zarejestruj się już dziś i odbierz darmowy bilet!

Przygotowaliśmy pulę bezpłatnych biletów grupowych. Wystarczy zgłosić swojego reprezentanta, czyli osobę odpowiedzialną za proces zakupowy do formuły Business Speed Dating. Te ekspresowe spotkania na linii kupiec-dostawca, cieszą się u nas niezwykle dużą popularnością, gdyż umożliwiają osobom odpowiedzialnym za zakupy, szybko zapoznać się z konkurencyjnymi ofertami dostawców. Po zgłoszeniu takiej osoby na konferencję i warsztaty bezpłatnie może zapisać się aż 5 osób!

UWAGA PULA BILETÓW JEST OGRANICZONA! ZAREJESTRUJ SIĘ JUŻ DZIŚ!

Piotr Mydłowski

W branży gastronomicznej od zawsze, w największej polskiej sieci gastronomicznej przeszedł drogę od kelnera, przez operatora aż po dział marketingu i zarządzanie produktem. Dzięki bogatemu doświadczeniu w branży HoReCa z sukcesem pomaga w rozwijaniu brandów gastronomicznych takich jak Złoty Pies, SeaFood Bar&Market, Jaffa, Jungle czy Fancy Pizza. Piotr jest mocno osadzony w trendach i zakochany w liczbach przez co jego decyzje i plany są zawsze „data driven”.

 

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.