Mając na uwadze pełną realizację misji, jaką stawia sobie organizator konferencji Gastro Meeting powołana została Rada Programowa, która dyskutowała na temat programu marcowej konferencji.
Spotkanie odbędzie się pod hasłem All About Chefs. Jak się okazało dyskusja była zagorzała, a tematów do poruszenia jest bardzo dużo. M.in. relacje z pracownikami, rotacje pracowników, kwestie prawidłowego oznakowania żywności. Po kilkugodzinnej dyskusji udało się ustalić zarys tematyczny wiosennej edycji konferencji Gastro Meeting. Ważne przy doborze tematów było jednak to, aby każdy uczestnik konferencji mógł z niej wynieść coś dla siebie.
Pełny skład rady programowej: Agata Wojda (Fest Port Czerniakowski), Iwona Niemczewska (Dwie Strony Lustra), Monika Ignaciuk (Ambasador92), Małgorzata Michalska (szkoła Ashanti), Adam Chrząstowski (szef kuchni, konsulting), Jarek Walczyk (Pink Lobster), Michał Doroszkiewicz (Pastry Lab), Paweł Oszczyk (Puro Hotels), Janusz Profus (Pijalnie Czekolady Wedel), Karol Okrasa (Plater), Adrian Łukaszewicz (Akademia Leona Koźmińskiego, kierunek Horeca Manager), Rafal Skórski (magazyn „Gourmet)”, Weronika Goworowska (portal Horeca Business Club i Horeca Radio) oraz Rafał Krzycki
(prezes Business Speed Dating Poland).
Wiosenna edycja Gastro Meetingo już 10 marca 2020 roku o w stołecznym Airport Hotel Okęcie. Serdecznie zapraszamy do udziału!