W Airport Hotel Okęcie rozpoczęła się VII już edycja konferencji Gastro Meeting. Tym razem pod hasłem All About Chefs! Na spotkanie przybyli szefowie kuchni, cukiernicy, kucharze i dostawcy produktów i usług z całej Polski!
Idąc za głosem naszych uczestników jak i partnerów, zrezygnowaliśmy z toreb konferencyjnych, które w większości zaraz po konferencji traciły właścicieli i lądowały w koszach. W zamian przy recepcji jest przygotowana strefa, gdzie będą wyłożone materiały naszych partnerów i każdy z uczestników będzie mógł zabrać te, którymi faktycznie się interesuje. Materiały, które zostaną, wrócą do naszych partnerów. Przy recepcji, gdzie każdy odebrał swój identyfikator proszony jest o zwrot zawieszki wraz ze smyczą do specjalnie przygotowanego miejsca. To także sposób, aby te materiały nie były wyrzucane zaraz po zakończeniu konferencji, a mogły posłużyć kolejny raz. Oczywiście jeśli ktoś będzie chciał zabrać swój identyfikator i smycz to nic nie stoi na przeszkodzie, choć zachęcamy by dać im szansę na drugie życie.