[Gastro Meeting] Wege menu vs. food cost, czyli zacznij zarabiać na zielonym – warsztat Katarzyny Gubały

0
1110

Przedstawiamy tematykę kolejnego warsztatu w trakcie trwania wiosennej edycji konferencji Gastro Meeting. Ile można zarobić na wprowadzeniu wege menu do restauracji? Jak zaoszczędzić na wegańskich daniach? Czy kuchnia wege jest naprawdę czasochłonna i droga? Na te i wiele innych waszych pytań odpowie Katarzyna Gubała, diet coach, autorka książek o kuchni roślinnej, która współpracuje w temacie wege z największymi osobowościami branży HoReCa. Zapraszamy już 10 marca do warszawskiego Airport Hotel Okęcie! Uwaga liczba miejsc ograniczona.

Wspólnie z Katarzyną spróbujemy zrozumieć fleksitarian, wegetarian i wegan. Zastanowimy się dlaczego nawet kiedy decydują się na wege opcję to zamawiają potem schabowego i czy naprawdę wege karta jest restauracji do czegoś potrzebna. Masz coraz więcej klientów wege w restauracji i zastanawiasz się co z tym faktem zrobić? Ten warsztat jest właśnie dla ciebie!

To 90 minutowe spotkanie będzie wyjątkowe. Jako uczestnik dowiesz się:

– jak zarobić na kliencie wege,

– jak zaoszczędzić serwując roślinną kartę,

– jakie dania wege da się stworzyć w piecu konwekcyjnym,

– kto w branży HoReCa wybrał wege opcję i ile na tym zarobił.

„Wege menu vs. food cost” – to nie będzie mowa-trawa, ani lanie wody. Tylko twarde fakty, dane, liczby i konkretne case study. Zacznij zarabiać na zielonym!

Na każdego uczestnika czekają materiały szkoleniowe oraz najnowsza książka Katarzyny Gubały „Kuchnia wegańska dla profesjonalistów z Rational”.

ZAPOZNAJ SIĘ Z PEŁNYM PROGRAMEM KONFERENCJI!

Katarzyna Gubała

Redaktor naczelna luksusowego magazynu „Ekostyle”. W roślinnej kuchni specjalizuje się od lat. Współpracuje z najlepszymi kucharzami, dietetykami i osobowościami świata kulinarnego. Prowadzi firmę VEGLAB szkolącą obsługę lokali gastronomicznych pod kątem kuchni wege. Doradza szefom kuchni, jak układać roślinne menu. Jest autoryzowanym audytorem marki V-label — szwajcarskiego znaku jakości dla wegańskich i wegetariańskich lokali. Jako diet coach pomaga tworzyć roślinne przepisy m.in. na Thermomix. Autorka bestsellerowych książek, m.in. Wege w kwadrans. 125 szybkich przepisów kuchni roślinnej (Septem, 2018) oraz Warzywa górą! Od korzeni po liście (Burda Media Polska, 2017). Zakręcona na punkcie zdrowego jedzenia, ekologii, medytacji i uważności. Prowadzi bloga www.katarzynagubala.pl.

NIE CZEKAJ! ZGARNIJ DARMOWE BILETY! ZAREJESTRUJ SIĘ JUŻ DZIŚ!

 

 

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.