Termin wiosennej edycji konferencji Gastro Meeting zbliża się wielkimi krokami. Już 10 marca Szefowie Kuchni, Cukiernicy i Właściciele Restauracji z całej Polski spotkają się w Airport Hotel Okęcie. Zapraszamy do zapoznania się z kolejnymi punktami programu – przypominamy, że ilość miejsc na warsztaty jest ograniczona.
Maciej Rogowski, konsultant z 30 letnim doświadczeniem w pracy w hotelarstwie i gastronomii opowie od strony praktycznej jak wygląda zarządzanie kuchnią w sieci restauracji. Maciej Rogowski pomaga wprowadzić nowe, obowiązujące na rynku standardy i rozwiązania. Potrafi w łatwy i przystępny sposób przekazać zainteresowanym osobom bezcenną wiedzę praktyczną, którą ciężko uzyskać z teorii podręczników czy podczas grupowych szkoleń ubranych w często niezrozumiałe „tabelki i definicje”.
Z kolei Jakub Wilczek zajmie się wykorzystaniem zdjęć smartfonem do promocji siebie i swoich usług – będą to zajęcia fotograficzne.
Nauka z zakresu umiejętnego wykorzystania sprzętu fotograficznego oraz (dla niektórych – przede wszystkim) smartfona, tego jaki kąt ujęcia wybrać, czy jakie światło będzie najkorzystniejsze stanowi nie tyle możliwość promocji siebie i swoich usług.
Program:
1. Ustawienia i tryby działania aparatu w telefonie.
2. Głębia ostrości, perspektywa i kąt widzenia.
4. Triki i sztuczki przy pracy ze światłem.
5. Postprodukcja w fotografii mobilnej.
ZAPOZNAJ SIĘ Z PEŁNYM PROGRAMEM KONFERENCJI!
Maciej Rogowski
Wiedzę i doświadczenie instruktor / konsultant budował
podczas swojej 30 letniej pracy w hotelarstwie i gastronomii
(zarówno w Polsce jak i zagranicą). Rozpoczęcie praktyki zawodowej w roku 1989. Był zatrudniony między innymi w firmach:
Renaissance CL (USA Ft.Lauderdale), Cunard (Miami USA Miami), Unity Line (PL Szczecin), Fukier (PL), Cetring Plus (PL), Boathouse (PL), Iguana (PL), Blue Cactus (PL). Echo Investment (PL), Columna Medica (PL), Fukier II (PL), Asia Trade (PL), Berio Consulting (PL) – obecnie właściciel firmy.
Pracował zarówno na stanowiskach Szefa Kuchni (US), cukierni (US), F&B (food & beverage) managera w US jak i był dyrektorem w hotelu standardu 4**** w Polsce, managerem kilku restauracji premium oraz wieloletnim osobistym kucharzem jednego z piątki najbogatszych Polaków wg Forbes.
Jakub Wilczek
Jego specjalizacja to fotografia kulinarna, produktowa i reportażowa. Współpracuje z najlepszymi szefami kuchni z całej Polski fotografując nie tylko ich dania, ale i ich samych, a także dokumentując niewidoczną dla gości restauracji pracę za zamkniętymi drzwiami kuchni. Jego warsztat i stylistykę docenił Canon Polska, mianując go ekspertem z zakresu fotografii kulinarnej, natomiast od 2018 roku dołączył do #Team’u Huawei.
NIE CZEKAJ! ZGARNIJ DARMOWE BILETY! ZAREJESTRUJ SIĘ JUŻ DZIŚ!