Rafał Pasenik opowiada o tym jak sprzedawać oraz o tym jak motywować swój zespół do większej sprzedaży w restauracji. Audycję, ze względu na obszerny temat, podzieliliśmy na dwie części. Zapraszamy do wysłuchania drugiej z nich.
Rafał Pasenik od 20 lat związany jest z branżą HoReCa. W tym czasie zdobył szerokie doświadczenie na polu zarządzania personelem, szkolenia pracowników, kontrolingu i rozliczania usług gastronomicznych. Od października współprowadzi w Horeca Radio cykl audycji pt. „Gastrolekcje”, w których porusza obszerny wątek rekrutacji pracowników w branży HoReCa.
Partner audycji:
Świetna audycja! Bardzo merytorycznie przekazywana wiedza z praktycznymi poradami odnośnie przewodzenia ludźmi. Przyjemnie się tego słucha. Szczególnie fragmenty przykładów rozmów z pracownikami. Uważam też, że pomysł aby przekazywać swoją menedżerską wiedzę o finansach jest bardzo ważny. Uczmy swoich ludzi jak zarządzać pieniędzmi niezależnie kto ile zarabia, jeśli zbudujesz poduchę z wynagrodzenia x to wyrobisz sobie nawyk przy wynagrodzeniu y za parę lat. Sporo notatek zrobiłem podczas tych audycji 🙂
Grzegorz bardzo dziękuję za docenienie materiału.
Liczę, że mimo upływu czasu przedstawione porady nadal są aktualne.
ps. przypadkowo trafiłem na Twój komentarz i dlatego postanowiłem odpowiedzieć dopiero dzisiaj 🙂
Dziękuję za cierpliwość
Pozdrawiam Rafał Pasenik