Gastrolekcje odc. 10 – Jak motywować zespół do sprzedaży cz.2 (Horeca Radio)

2
1152

Rafał Pasenik opowiada o tym jak sprzedawać oraz o tym jak motywować swój zespół do większej sprzedaży w restauracji. Audycję, ze względu na obszerny temat, podzieliliśmy na dwie części. Zapraszamy do wysłuchania drugiej z nich.

 

Rafał Pasenik od 20 lat związany jest z branżą HoReCa. W tym czasie zdobył szerokie doświadczenie na polu zarządzania personelem, szkolenia pracowników, kontrolingu i rozliczania usług gastronomicznych. Od października współprowadzi w Horeca Radio cykl audycji pt. „Gastrolekcje”, w których porusza obszerny wątek rekrutacji pracowników w branży HoReCa.

Partner audycji:

   

2 KOMENTARZE

  1. Świetna audycja! Bardzo merytorycznie przekazywana wiedza z praktycznymi poradami odnośnie przewodzenia ludźmi. Przyjemnie się tego słucha. Szczególnie fragmenty przykładów rozmów z pracownikami. Uważam też, że pomysł aby przekazywać swoją menedżerską wiedzę o finansach jest bardzo ważny. Uczmy swoich ludzi jak zarządzać pieniędzmi niezależnie kto ile zarabia, jeśli zbudujesz poduchę z wynagrodzenia x to wyrobisz sobie nawyk przy wynagrodzeniu y za parę lat. Sporo notatek zrobiłem podczas tych audycji 🙂

  2. Grzegorz bardzo dziękuję za docenienie materiału.
    Liczę, że mimo upływu czasu przedstawione porady nadal są aktualne.

    ps. przypadkowo trafiłem na Twój komentarz i dlatego postanowiłem odpowiedzieć dopiero dzisiaj 🙂
    Dziękuję za cierpliwość
    Pozdrawiam Rafał Pasenik

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.