Gastrolekcje odc. 11 – Sprzedaż eventów w gastronomii – Planowanie sprzedaży i zarządzanie klientami

0
1402

Eventy w gastronomii stanowią bardzo dużą część przychodów jakie możemy wygenerować z naszego biznesu. Rozmawiamy o tym, jak dobrze zaplanować taką sprzedaż oraz jak zarządzać potencjalnymi klientami.

Rafał Pasenik

Właściciel H&R System

Od ponad 20 lat pracuję w branży HoReCa – znam jej problemy, potrzeby i możliwości. Pomagam moim Klientom osiągać sukces w aktywnej sprzedaży, podnoszeniu jakości oferowanych usług oraz w budowaniu stałych, zmotywowanych i zaangażowanych w swoją pracę zespołów. Zawsze gram o sukces moich Klientów ponieważ jestem wierny przekonaniu, że najważniejsi są Goście, ponieważ dzięki nim wszyscy mamy pracę i najdroższe w restauracji jest puste krzesło, a w hotelu pokój.

Partner audycji:

   

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.