Kontynuujemy rozmowę na temat sprzedaży oferty zorganizowania wydarzeń w gastronomii, tym razem podpowiadamy jak prowadzić rozmowę handlową z potencjalnym klientem. Zapraszamy do wysłuchania audycji!
Właściciel H&R System
Od ponad 20 lat pracuję w branży HoReCa – znam jej problemy, potrzeby i możliwości. Pomagam moim Klientom osiągać sukces w aktywnej sprzedaży, podnoszeniu jakości oferowanych usług oraz w budowaniu stałych, zmotywowanych i zaangażowanych w swoją pracę zespołów. Zawsze gram o sukces moich Klientów ponieważ jestem wierny przekonaniu, że najważniejsi są Goście, ponieważ dzięki nim wszyscy mamy pracę i najdroższe w restauracji jest puste krzesło, a w hotelu pokój.
Partner audycji:
![](https://www.horecabc.pl/wp-content/uploads/2018/10/Zywiec-Zdroj-Logo.webp)