Gastrolekcje odc. 7 – Turkusowe zarządzanie w HoReCa (Horeca Radio)

0
1165

Co oznacza „turkusowy” sposób zarządzania? Jakie elementy warto wykorzystać w zarządzaniu restauracją? Jak przystosować swoją restaurację do nowego modelu zarządzania? O tym wszystkim opowiada Rafał Pasenik. Zapraszamy na kolejny odcinek audycji Gastrolekcji!

 

Rafał Pasenik od 20 lat związany jest z sektorem HoReCa. właściciel firmy H&R System. W tym czasie zdobył szerokie doświadczenie na polu zarządzania personelem, szkolenia pracowników, kontrolingu i rozliczania usług gastronomicznych. Od października współprowadzi w Horeca Radio cykl audycji pt. „Gastrolekcje”, w których porusza obszerny wątek rekrutacji pracowników.


Partnerzy audycji:

      

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.